Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Seahawks" neatstāj "49ers" nekādas cerības

Juris Miņins
Juris Miņins

"Seahawks" neatstāj "49ers" nekādas cerības
Rasels Vilsons
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika dots starts nu jau kārtējai Nacionālās futbola līgas (NFL) spēļu kārtai un pirmajā mačā, kurā tikās Sietlas "Seahawks" un Sanfrancisko "49ers" ar 20:3 uzvaru svinēja sietlieši.

NFL regulārās sezonas septītā nedēļa sākās ar divu NFC Rietumu divīzijas komandu spēli un šajā mačā cīnījās komandas, kurām zaudējumu bija divas reizes vairāk nekā uzvaru, tāpēc vismaz nedaudz uzlabot savu bilanci, protams, gribējās abām komandām.

Tomēr, nekāda lielā cīnīšanās aizvadītajā naktī nesanāca, jo pagājušās sezonas finālisti "Seahawks" ļoti pārliecinoši sāka spēli un nedeva "49ers" nekādas iespējas atspēlēties, turklāt lielisks bija Maršavns Linčs, kurš pirmo reizi šajā sezonā guva vairāk par 100 jardiem, apstājoties pie atzīmes "122" un viena piezemējuma. Rasels Vilsons šajā mačā, lai arī divas reizes tika pārtverts, prata ar piespēli atrast Taileru Loketu, kas arī bija atslēgas moments ceļā uz uzvaru.

Par spēles produktīvāko piespēļu ķērāju kļuva jau pieminētais Lokets, kurš notvēra visas piecas sev raidītās piespēles un guva 79 jardus. Savukārt aizsardzībā aktīvākais bija Sanfrancisko pārstāvis Maikls Vilhoits, kurš savus pretiniekus apturēja 13 reizes. Savukārt seku ziņā, lai arī Vilhoita komandas biedri, Ārons Linčs un Ahmads Brūkss divas reizes apturēja Raselu Vilsonu pirms piespēles izdarīšanas, Kolins Kaperniks no Maikla Beneta puses tika apturēts 3.5 reizes.

Pēc šīs spēles Sanfrancisko komanda nu ir pārliecinošā pēdējā vietā NFC Rietumu divīzijā, jo septiņos mačos ir izcīnījuši vien divas uzvaras. Savukārt Sietlas "Seahawks" ir otrie. Divīzijas līderu godā pašlaik ir Arizonas "Cardinals" ar sešos mačos izcīnītām četrām uzvarām.

Izmantotie resursi: