Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Superbolu klātienē drīkstēs apmeklēt 22 tūkstoši skatītāju

Agris Suveizda

Superbolu klātienē drīkstēs apmeklēt 22 tūkstoši skatītāju
Tampabejas "Buccaneers" zvaigzne Toms Breidijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā futbola līga jeb NFL paziņojusi, ka 7. februārī gaidāmo Superbola spēli Tampā drīkstēs apmeklēt 22 tūkstoši skatītāju, kas būs aptuveni trešdaļa no stadiona ietilpības (65 tūkstoši).

Paredzēts, ka tirdzniecībā nokļūs 14,5 tūkstoši biļešu, bet atlikušie septiņarpus tūkstoši par velti tiks dāvāti medicīnas darbiniekiem, kuri būs saņēmuši abas vakcīnas devas. Biļetes lielākoties tiks piešķirtas Tampas un tuvākās apkārtnes mediķiem, bet pārējās brīvbiļetes piešķirs medicīnas darbiniekiem no komandu pārstāvētajām pilsētām.

Tribīnēs skatītājiem būs jāievēro regulārās sezonas drošības protokols – masku valkāšana un sociālā distancēšanās. Šosezon reģionos, kur vietējie noteikumi to pieļāva, ar skatītāju klātbūtni notika 116 spēles, kuras kopumā sakrāja ap 1,2 miljoniem klātesošo. Tādējādi apmeklēto spēļu vidējais rādītājs bija nedaudz virs 10 tūkstošiem.

24. janvārī notiks konferenču finālspēles. Kanzassitijas "Chiefs" tiksies ar Bufalo "Bills", bet Grīnbejas "Packers" pretī stāsies Tampabejas "Buccaneers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-22 21:19, pirms 3 gadiem
Es par Bufalo:Tampa finālu.

     [+] [-]

, 2021-01-22 22:14, pirms 3 gadiem
Nu nevar Superbowl iztulkot kā Superbols. Superbols būtu no Superball. Superbowl tuvākais tulkojums varētu būt Superbouls.

     [+] [-]

, 2021-01-23 02:04, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Nu nevar Superbowl iztulkot kā Superbols. Superbols būtu no Superball. Superbowl tuvākais tulkojums varētu būt Superbouls.
Būtu zviedriski, būtu pareizi uzrakstīts