Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" pastiprinās ar veterānu Džeksonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" pastiprinās ar veterānu Džeksonu
Stīvens Džeksons (ar bumbu) pārstāvot Atlantas "Falcons" 2014. gadā.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Jaunanglijas "Patriots", kurai šajā sezonā ir lielas problēmas ar pussargiem, ir izplatījuši paziņojumu, kurā teikts, ka vienība ir parakstījusi līgumu ar vienu no iepriekšējās desmitgades labākajiem pussargiem, Stīvenu Džeksonu.

Lai arī Jaunanglijas "Patriots" komanda pašlaik ir AFC līdervienība ar 12 uzvarām 14 mačos, pēdējās nedēļas viņiem nav bijušas diez ko spožas, jo Masačusetas komanda ir zaudējusi divus savus pussargus – Legaretu Blatnu un Dionu Luisu, kuriem sezona ir beigusies. Savukārt kopumā no sešiem pamatsastāva pussargiem, četri pašlaik ārstē savainojumus.

Lai kaut kā izietu sveikā no šādas situācijas, aizvadītās nedēļas mačā pret Tenesī "Titans", Jaunanglijas komanda izmantoja trīs pussargu rotāciju, ļaujot spēlēt Brendonam Boldenam, Džeimsam Vaitam un no rezervistu sastāva pasauktajam Džoijam Iosefam.

Tiesa, visu šo laiku notika arī pastiprinājuma meklējumi un no sākuma tika nolīgts Montī Bols, bet šodien "Patriots" nāca klajā ar paziņojumu, ka līdz sezonas beigām komandai palīdzēs Stīvens Džeksons.

Stīvens Džeksons ir viens no labākajiem pēdējās desmitgades pussargiem, kurš NFL ir aizvadījis 11 sezonas. Šajā laikā spēlējis Sentluisas "Rams" komandā, kā arī, iepriekšējās divas sezonas, Atlantas "Falcons", taču šī gada sākumā no Atlantas komandas tika atlaists un nepiedalījās arī nevienas komandas pirmssezonas nometnē.

Karjeras laikā Džeksons ir guvis 11388 jardus uzbrūkot pa zemi, kā arī 3663 jardus pēc notvertām piespēlēm, piedalījies 158 mačos, kuros kopā atzīmējies ar 77 piezemējumiem. Tāpat viņam bija izdevies astoņas sezonas pēc kārtas gūt vismaz 1000 jardus, kas NFL tiek uzskatīts par ļoti atzīstamu sniegumu. Džeksons ir bijis arī trīs "Pro Bowl" izlašu dalībnieks.

Jāpiebilst, ka Stīvena Džeksona nokļūšana Jaunanglijā nav nekāds pārsteigums, jo "Patriots" uzbrukuma koordinators ir Džošs Makdanielss, kurš savulaik strādāja arī Sentluisas "Rams" komandā un ir labi pazīstams ar šo pussargu. Tāpat Džeksona spēles stils lielā mērā ir līdzīgs Legareta Blanta spēlei.
Tāpat ir jāatzīmē, ka "Patriots" ir zināma kā komanda, kurā ir sācis spēlēt ne viens vien veterāns, zināmākie no viņiem – Korijs Dilons un Freds Teilors.

Tā kā Jaunanglijas komanda ir kvalificējusies izslēgšanas mačiem, tad pastāv liela varbūtība, ka Džeksons varēs spēlēt NFL izslēgšanas mačos, kuros viņš ir bijis tikai vienreiz, 2004. gadā, kad Sentluisas "Rams" sastāvā bija dublieris Maršalam Folkam.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2015-12-22 15:31, pirms 9 gadiem
Lieliska vēsts. Man jau liekas, ka viņam janvārī Gillette stadionā būs īstā vieta. Līdzīgi kā Blantu, izstieptajā NE uzbrukumā Džeksonu būs grūti notaklot.. Lai arī ar ātrumu laikam grūti rēķināties, ja Džeksons nav galvenais uzbrukuma ierocis kā bija Rams, tad vajadzētu būt labam rezultātam. Turklāt vēl jau RB ir cita funkcija - passblocking, kas ar viņa augumu varētu sekmēties labāk nekā sīkajam Waitam.. līdz ar to arī Breidijam savs labums

     [+] [-]

, 2015-12-22 16:23, pirms 9 gadiem
Jāsaprot arī kādā formā ir Džeksons. Tas, ka viņš nav sēdējis nabu kasot, tas, protams, skaidrs, taču būt formā un būt NFL pussarga formā, ir dažādas lietas.

Bet kopumā, protams, ja kaut kur Džeksona līmeņa un spēles stila RB gribētu spēlēt karjeras beigās, tad NE būtu viena no TOP vietām. Kur nu vēl pašlaik, kad viņi, tomēr, ir vieni no galvenajiem kandidātiem uz Superbļodu.

     [+] [-]

, 2015-12-22 17:00, pirms 9 gadiem
Hightowers kadus 3 gadus arpus nfl bija. Tiri labi skrien tagad.