Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL nosauc kandidātus uzņemšanai Slavas zālē

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL nosauc kandidātus uzņemšanai Slavas zālē
Brets Fārvs Minesotas "Vikings" formā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) ir nosaukusi tos spēlētājus, kuri kandidēs uz uzņemšanu profesionālā futbola slavas zālē, kas norisināsies 2016. gada sezonas ievadā.

Lai izvēlētos pašus labākos un cienījamākos spēlētājus uzņemšanai slavas zālē, NFL ir izstrādāta samērā gara atlases sistēma, kas sevī ietver vairākus "sijāšanas" posmus. Šobrīd ir nosaukti 108 tā sauktās "modernās ēras" spēlētāji, kas sākotnēji varētu pretendēt uz iekļaušanu slavas zālē. Tiesa, tikai 11 no šiem spēlētājiem ir nosaukti pirmo reizi.

Starp šiem 11 spēlētājiem, protams, ir arī vairāki ne tik senā pagātnē spēlējošie. Kā galveno kandidātu uz uzņemšanu slavas zālē jau pirmajā gadā ir jāmin Brets Fārvs, kurš savas karjeras lielāko daļu ir pavadījis Grīnbejas "Packers" rindās un kļuvis par sava veida šīs komandas simbolu.
Tāpat šogad kandidātu sarakstu papildināja malējais uzbrucējs Terels Ovenss, pussargi Braiens Vestbruks un Klintons Portiss, uzbrukuma līnijas spēlētājs Alans Faneka, lainbekeri – Maiks Vrabels un Kīts Buloks, kikeris Džons Kārnijs, kā arī divi aizsargi – Darens Šārpers un Lojers Milojs.

Lai arī uzņemšanai Slavas zālē nav nekādu skaitlisko ierobežojumu, paredzams, ka 2016. gada augusta sākumā Kantonas pilsētā (Ohaio štats) tiks uzņemti no četriem līdz astoņiem jauniem Slavas zāles dalībniekiem.

Galīgais Slavas zālē uzņemamo futbolistu saraksts kļūs zināms 2016. gada 6. februārī, t.i., dienu pirms "Super Bowl" mača, kad īpaši izveidota komiteja teiks savu galavārdu.

Izmantotie resursi:
profootballhof.com

Vai Brets Fārvs tiks uzņemts NFL Slavas zālē 2016. gadā?

  • 7

  • 1

  • 0


     [+] [-]

, 2015-09-18 14:03, pirms 9 gadiem
Bez jautājumiem Brets tiks uzņemts. Kā vienīgais QB, kas pārsitis 70 000 jardus?( Nu pagājušonakt to izdarīja arī Manning )
Millojs bija dikti labs aizsargs un neaizvietojams kapteinis. Kā atceros, tad 2003 gada Patrioti, uzzinājuši ka Belličiks viņu ir atlaidis, pirmo spēli sezonā zaudēja tieši Milloja komandai Bills ar 31:0.
Šārperu īsti neatceros, bet analīze viņš tīri ok @ESPN