Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Iespējamais NFL drafta pirmais numurs izkrīt no viesnīcas loga

Juris Miņins
Juris Miņins

Iespējamais NFL drafta pirmais numurs izkrīt no viesnīcas loga
Roberts Nkemdiče
Foto: AFP/Scanpix

Misisipi koledžas futbola komandas "Rebels" aizsargs un viens no komandas vadošajiem spēlētājiem Roberts Nkemdiče ir izkritis no kādas viesnīcas loga, taču pašlaik stabilā stāvoklī atrodas mediķu uzraudzībā.

Ole Miss aizsardzības līnijas vidējais aizsargs Roberts Nkemdiče, pēc pašlaik pieejamās informācijas atradās Atlantā, "Grand Hyatt Atlanta" viesnīcā, no kuras ceturtā stāva loga arī vēlāk izkrita. Policija ziņo, ka viesnīcas istabiņas logs bija izsists, bet pats futbolists, pēc sākotnējiem izmeklēšanas rezultātiem, vēl ir pastaigājies gar ēkas malu un tikai tad nokritis no aptuveni 4.5 metru augstuma.

Kad mediķi ieradās notikuma vietā Nkemdiče bija pie samaņas un elpoja, bet pašlaik viņa stāvoklis tiek raksturots kā stabils, taču aizsargam ir vairākas grieztas brūces. Interesanti, ka viesnīcas numuriņā tika atrasts arī neliels daudzums marihuānas.

Jāpiebilst, ka Roberts Nkemdiče, kurš ir aizvadījis vien trīs no četriem koledžas gadiem, jau pašlaik tiek saukts par TOP-5 izvēli 2016. gada pavasarī notiekošajā NFL draftā, tāpat viņa vārds vairākkārtīgi ir saukts potenciālā pirmā numura kontekstā.

Ole Miss "Rebels" komanda šajā sezonā 12 mačos ir tikusi pie deviņām uzvarām un ir izvēlēta kā viena no "Sugar Bowl" mača dalībniecēm, kurai pretī stāsies Oklahomas štata "Rebels". Savukārt individuāli Nkemdiče izpildīja 29 spēka paņēmienus un trīs reizes apturēja pretinieku saspēles vadītāju pirms piespēles veikšanas. Tāpat "Rebels" piektais numurs šajā sezonā atzīmējās uzbrukumā, notverot piespēli un ienesot bumbu ieskaites zonā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2015-12-14 06:52, pirms 9 gadiem
Ja palasa rakstu angliski skaidri un gaiši rakstīts, ka no pirmā stāva izkrita nevis ceturtā, jo pēc loģikas 4ais stāvs un 4.5 metri kaut kā neiet kopā.