Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Sezonas startā "Chiefs" bez problēmām pieveic "Texans"

Sezonas startā "Chiefs" bez problēmām pieveic "Texans"
Patriks Mahoumss un Treviss Kelsī apsveic viens otru pēc piezemējuma gūšanas.
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) 2020. gada regulārās sezonas pirmajā mačā čempioni Kanzassitijas "Chiefs", lai arī pirmie nonāca iedzinējos, bez lielām problēmām pieveica Hjūstonas "Texans" komandu – 34:20.

Patriks Mahoumss, kurš šajā starpsezonā kļuva par lielākā līguma īpašnieku, kāds jebkad ir parakstīts profesionālajā sportā, jau no paša sezonas starta parādīja, ka Kanzassitijas komanda nav pārsteigusies savās izvēlēs. Aizpagājušās sezonas MVP aizvadīja kārtējo lielisko maču, kurā izskatījās, ka viņam viss padodas bez piepūles – lai arī guva 211 jardus, kas nav pats iespaidīgākais rādītājs, kopumā atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Šīs piespēles noķēra Semijs Vatkinss, Treviss Kelsī un Tairīks Hils, taču par lielāko Mahoumsa palīgu bumbas virzīšanā uz priekšu kļuva debitants Klaids Edvardss-Helarī, kurš 25 mēģinājumos guva 138 jardus un reizi bumbu nogādāja ieskaites zonā.

Jāsaka, ka "Texans" vienībai mači pret "Chiefs" pēdējā laikā nenes pozitīvas emocijas. Bez zaudējuma aizvadītajā naktī, ir jāatgādina, ka 2019. gada sezonas izslēgšanas mačos, divīziju kārtā, hjūstonieši, panākuši vadību ar 24:0 vēl pirmajā puslaikā, beigu beigās zaudēja nākošajiem čempioniem ar 51:31.

Arī šī spēle sākās par labu Teksasas komandai, kad piezemējumu pirmajā ceturtdaļā guva komandas jaunpienācējs Deivids Džonsons, taču līdz nākošajām komandas rezultatīvajām darbībām bija jāgaida puse spēles, jo tikai noslēdzošajā ceturtdaļā Dešons Vatsons atdeva savu vienīgo rezultatīvo piespēli un vēlāk arī pats nokļuva ieskaites zonā. Maču viņš noslēdza ar 253 jardiem, četriem sekiem un vienu pārtvertu piespēli.

Latviešu izcelsmes spēlētājs Niks Kaizers šajā mačā pie teikšanas uzbrukumā netika.

NFL regulārā sezona turpināsies ar mačiem svētdienas vakarā, bet noslēgsies, kā jau ierasts, ar spēlēm naktī no pirmdienas uz otrdienu (pēc Latvijas laika).

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...


, 2020-09-14 18:57, pirms 4 gadiem
Nfl pārvērties par BLM farsu....
Džastins Džefersons. Foto: AFP/Scanpix

"Vikings" bumbas ķērājs Džefersons saņem 140 miljonu līguma pagarinājumu

Līdz Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonas sākumam vēl ir 91 diena, taču amerikāņu futbola ziņu lentes uzkarsējušas vēstis par iespaidīgiem līgumu pagarinājumiem malējā uzbrucēja un pussarga pozīcijas spožākajiem spēlētājiem.
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.