Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Kovboji" pārspēj "Sarkanādainos" un saglabā cerības uz "play-off"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Kovboji" pārspēj "Sarkanādainos" un saglabā cerības uz "play-off"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī, Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas 13. nedēļas pēdējā spēlē tikās Dalsasas "Cowboys" un Vašingtonas "Redskins". Pateicoties precīzam tiešajam brīvsitienam, uzvaru ar 19:16 svinēja Dalasa.

Jāsaka uzreiz, ka šī spēle noteikti nevar tikt nosaukta par skaistu vai kādā citādā ziņā interesantu, jo faktiski visu tās laiku komandas cīnījās ne tikai viena ar otru, bet arī paši ar sevi, kas arī atspoguļojās spēles kvalitātē. Vašingtonas komanda regulāri zaudēja līniju cīņās, laižot pretiniekus pie sava saspēles vadītāja Kirka Kazinsa, bet Dalasa zaudēja bumbas.

Vienīgais mazais prieciņš rezultāta ziņā bija retie tiešie brīvsitieni, taču nevienai no komandām tie nedeva pārsvaru ar kuru varētu domāt par uzvaru.

Visi izšķirošie mača notikumi risinājās pēdējā pusotrā minūtē. Vispirms, pēc ļoti apšaubāmu lēmumu pieņemšanas atgriežot spērienu Dešons Džeksons, ne tikai būtu zaudējis jardus un savu komandu atstājis tiešā ieskaites zonas tuvumā, bet zaudēja arī bumbu tieši pie ieskaites zonas, ko Darens Makfadens, pussargs, nevarēja neizmantot un guva sešus punktus.

Tiesa, precīzi pēc 30 sekundēm Kirks Kazinss ar piespēli atrada nevienu citu kā Džeksonu, kurš ātri izlaboja savu kļūdu un rezultāts mazāk kā minūti līdz spēles beigām kļuva neizšķirts – 16:16. Šajā brīdī, iespējams, kāds domāja, ka šī būs trešā spēle ar pagarinājumu šajā nedēļā, bet tā noteikti nedomāja Dalasā, tāpēc, tikuši pie puslīdz normālas iespējas sist pa vārtiem, to arī darīja un Dens Beilijs bija precīzs no 54 jardu atzīmes.

Pēc šīs uzvaras ir izveidojusies ļoti interesanta situācija NFC Rietumu divīzijā, jo trim no četrām komandām (Vašingtonai, Filadelfijai un Ņujorkai) pašlaik ir piecas uzvaras un septiņi zaudējumi, bet Dalasai – četras uzvaras un astoņi zaudējumi. Tā kā līdz regulārās sezonas beigām ir palikušas vēl četras nedēļas, tad pastāv iespēja, ka Dalasa vēl var kvalificēties izslēgšanas mačiem (automātisko kvalifikāciju saņem divīzijas uzvarētājkomanda, otrā vieta cīnās par "wild card"), tiesa, šajā gadījumā viņiem ir jācer arī uz savu konkurentu neveiksmēm.

NFL 13. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PackersLions27:23
CardinalsRams27:3
JetsGiants23:20
FalconsBuccaneers19:23
SeahawksVikings38:7
TexansBills21:30
RavensDolphins13:15
BengalsBrowns37:3
JaguarsTitans39:42
49ersBears26:20
BroncosChargers17:3
ChiefsRaiders34:20
PanthersSaints41:38
EaglesPatriots35:28
ColtsSteelers10:45
CowboysRedskins19:16

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-12-08 15:05, pirms 9 gadiem
Nu nē, praktiskas izredzes nav. Nu vismaz es neticu. Nezinu, kādā veidā, bet bija TG spēle jāņem.

     [+] [-]

, 2015-12-08 20:10, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nu nē, praktiskas izredzes nav. Nu vismaz es neticu. Nezinu, kādā veidā, bet bija TG spēle jāņem.
Izredzes visai labas, visa divīzija ir galīgi vāja.

5-7
5-7
5-7
4-8 (cows)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-08 22:49, pirms 9 gadiem
Giants nesen no līdzīgām pozīcijām jau SB vinnēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja