Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tampabeja atlaiž treneri Smitu un kļūst par septīto vienību bez vadītāja

Juris Miņins
Juris Miņins

Tampabeja atlaiž treneri Smitu un kļūst par septīto vienību bez vadītāja
Lovijs Smits
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas turpina atbrīvoties no galvenajiem treneriem, kuriem nav izdevies sasniegt cerētos rezultātus. Jaunākais papildinājums atlaisto rindās ir Tampabejas "Buccaneers" nu jau bijušais vadītājs Lovijs Smits.

Lovijs Smits no Tampabejas komandas ir atlaists vien pēc divām sezonām darba, no kurām tikai vienā viņam bija iespēja pastrādāt ar iepriekšējā drafta pirmo numuru Džeimisu Vinstonu. Šo sezonu Smits noslēdza ar bilanci 6-10, bet kopumā pie "Buccaneers" stūres ir bijušas izcīnītas astoņas uzvaras un piedzīvoti 24 zaudējumi.

Pēc šīs vēsts publiskas paziņošanas, vairāki Tampabejas komanda spēlētāji, viņu vidū arī Džeralds Makojs, izrādīja neizpratni par komandas lēmumu. Futbolisti norāda, ka nevar no vienības gaidīt labu rezultātu, ja tai tik bieži mainās treneri, jo piecu sezonu laikā ir nomainījušies trīs galvenie treneri. Savukārt Lavonte Deivids bija tiešs: "Tas vienkārši ir stulbi!"

Uz šo brīdi bez treneriem ir palikušas septiņas komandas – Sanfrancisko, Klīvlenda, Tenesī, Maiami, Filadelfija, Tampabeja un Ņujorkas "Giants". Tāpat, ko norāda vairāki mediji, pēc Lovija Smita atlaišanas līgā palikuši vairs tikai trīs melnādainie komandu galvenie treneri – Sinsinati Mārvins Luiss, Pitsburgā Maiks Tomlins un Tods Boulss pie Ņujorkas "Jets" stūres.

Kā arī...

- Šons Peitons, Ņūorleānas komandas treneris, lai arī viņu pēdējā laikā saista ar dažādām spekulācijām par iespējamo darba vietas maiņu, paziņojis, ka viņš plāno palikt "Saints" vienībā un vēlas tur arī noslēgt savu karjeru.

- Par iespējamo karjeras noslēgšanu runā arī Detroitas "Lions" malējais uzbrucējs Kelvins Džonsons, kurš pašlaik, pēc viņa paša vārdiem, nopietni izvērtē nākotnes perspektīvas un neizslēdz iespēju beigt karjeru.

- Savukārt Sanfrancisko "49ers" nu jau bijušais pirmais saspēles vadītājs Kolins Kaperniks, pēc ļoti neveiksmīgās sezonas, ir gūlies uz operāciju galda un ļāvis ārstiem operēt ne tikai īkšķi, kā tika ziņots iepriekš, bet arī kreiso ceļgalu.

- Visbeidzot Džonijs Manzels un viņa mārketinga kompānija, kura pieder NBA zvaigznei Lebronam Džeimsam, pēc pēdējā laika neskaitāmajiem skandāliem ar futbolista iesaistīšanos, vienojās par sadarbības pārtraukšanu.

Izmantotie resursi:
NBC Sports
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-01-07 16:11, pirms 9 gadiem
Manuprāt nedaudz par ātru.
Vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem diskvalificēja. Vinstonam arī tikai pirmais gads, un nebija gluži tā ka komanda bija tik traģiska kā iepriekšējos gadus. Viena no tām komandām kas salīdzinot ar pagājušo sezon visvairāk palielinājusi uzvaru skaitu. no 2-14 uz 6-10. Domāju, ka nākamgad būtu bijis labāk, bet šeit īpašnieki laikam neko negaida. Jocīgi, ka atlaiž tik daudz trenerus, tanī pat laikā Džefs Fišers Sentluisā jau 4 sezonu pabeidz ar negatīvu bilanci un savā amatā vēl turās. Un talanta ziņā nevar salīdzināt Sentluisas komandu ar Tampabeju. Līdzīgi kā Sinsinatti - Mārvins Luiss 12 gadus jau nav ticis tālāk par pirmo kārtu plejoffos. Un Sinsinatī vispār, talanta ziņā iespējams ir vislabākā komanda līgā. Gan uzbrukumā gan aizsardzībā. Interesantas lietas notiek. Mani pārsteidza arī ka Indianapolisa uz 4 gadiem gadiem pagarināja līgumu ar Pagano. Un vēl vairāk, ka komandu arī turpmāk turpinās menedžēt Grigsons.

     [+] [-]

, 2016-01-07 17:06, pirms 9 gadiem
Nesapratu shito. Tampa nakamgad ar Loviju butu reals pretendents uz PO.

Peitons acimerdzot bija uz Colts HC amatu cerejis..