Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Takers nodrošina "Ravens" pirmo uzvaru sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

Takers nodrošina "Ravens" pirmo uzvaru sezonā
Džastins Takers
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties kikera Džastina Takera trim realizētiem tiešajiem brīvsitieniem spēles beigās, Baltimoras "Ravens" savā ceturtajā Nacionālās futbola līgas (NFL) mačā ar 23:20 pārspēja Pitsburgas "Steelers".

Abas komandas līdz šim mačam nonāca dažādā noskaņojumā, jo Baltimoras komanda vēl aizvien nebija izcīnījusi nevienu uzvaru, kamēr Pitsburga, lai arī panākumus svinēja divos no trim iepriekšējiem mačiem, bija manāmi noraizējusies, jo pagājušās nedēļas cīņā viņi zaudēja savu pirmo saspēles vadītāju Benu Rotlisbergeru, tāpēc šoreiz QB pozīcijā spēlēja Maikls Viks.

Tiesa, par spēles galveno varoni Viks nekļuva, jo tāds tituls noteikti daudz vairāk piestāvētu Džastinam Takeram, jo vispirms, spēles pēdējā ceturtdaļā, ar diviem precīziem sitieniem no 14:20 panāca 20:20, bet jau mača papildlaikā tieši "Ravens" kikeris bija tas, kurš raidīja bumbu starp vārtu stabiem, ļaujot savai komandai svinēt uzvaru.
Interesanti, ka viņa amata brālim no Pitsburgas vienības, Džošam Skobī mača izšķirošajos momentos arī bija iespēja ko līdzīgu izdarīt, bet jau "Steelers" labā, taču divi viņa sitieni bumbu raidīja garām vārtiem, tāpēc jau pēdējās izspēlēs pitsburgieši pie ceturtā mēģinājuma labāk mēģināja bumbu izspēlēt, ne sist.

Pitsburgas komandā lielisks bija Līveons Bels, kurš guva 129 jardus un piezemējumu nesot bumbu, bet vēl 21 jards viņam bija pēc Maikla Vika piespēlēm. Pats Viks šoreiz izcēlās ar 124 jardiem (19/26) un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī 33 jardiem uzbrūkot pašam. Saspēles vadītāja piespēli notvēra Dariuss Hejvars-Bejs
Džo Flako, spēles līnijas otrā pusē, realizēja 20 no 33 piespēlēm, guva 189 jardus un vienu rezultatīvu piespēli, bet viena viņa piespēle tika pārtverta. Džastins Forsets, kurš ir šī mača labākais spēlētājs nesot bumbu guva 150 jardus, taču pie piezemējuma tika cits pussargs – Maikls Kampanaro. Bet Kamars Aikens bija produktīvākais piespēļu ķērājs, gūstot 77 jardus un vienu rezultatīvu piespēli.

Aizsardzībā 13 spēka paņēmieni baltimorieša Derila Smita kontā, bet "Steelers" rindās divciparu skaitlis šajā statistikas ailē ir Lorensam Timonsam (11) un Setponam Tuitam (10), bet Flako piespēli pārtvēra Ross Kokrels.

Lai arī Baltimoras "Ravens" ir izcīnījuši savu pirmo uzvaru sezonā, viņiem turnīru tabulā tas nav devis nekādas izmaiņas, jo komanda tāpat ieņem pēdējo vietu Amerikas futbola konferences ziemeļu divīzijā. Pitsburgas "Steelers" šajā pašā divīzijā ar divām uzvarām četros mačos ieņem otro vietu. Grupas līderi, ar perfektu bilanci trijos mačos ir Sinsinati "Bengals".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-10-02 13:07, pirms 9 gadiem
Skobī - škrobī
nebrīnīšos, ja viņu atlaidīs pēc šitā.