Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Video: Vai profesionāla sportista sirds ir slimāka vai veselāka par amatiera sirdi?

Rīgas Stradiņa universitātes profesors, kardiologs Oskars Kalējs ir arī liels sporta entuziasts. Jebkuram sportistam - no iesācēja līdz pat augstākās raudzes profesionālim - sirds ir svarīgākais muskulis, lai sasniegtu labus rezultātus. Bet, kuram sirds ir veselāka - profesionālam atlētam vai amatierim?

P.S. Piektdien portālā Sportacentrs.com varēsiet noskatīties pilnu interviju ar kardiologu Oskaru Kalēju.

, 2019-06-06 14:03, pirms 5 gadiem
Lielisks intervijas fragments. Obligāti jānoklausas, jo tēma ir ļoti nopietna.
, 2019-06-06 19:22, pirms 5 gadiem
Vairāk vajadzētu tādas intervijas! Visu cieņu sportacentram!
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.

Rīgā norisināsies "Ģimeņu sporta diena"

“Beach Arena” sporta klubā jau 6. maijā norisināsies Rīgas Ģimeņu sporta diena, kuras ietvaros ģimenes varēs izbaudīt sporta kustības prieku un kopā būšanu.
Trīskārtējā uzvarētāja ar iespaidīgu jauno rekordu Diāna Džaviza. Foto: Kristīne Jančevska.

Komass un Džaviza labo Rīga-Valmiera 107km rekordu, Džavizai arī Latvijas rekords 100km

Ultragaro distanču skrējēja Diāna Džaviza 4. maija rītā skrējiensoļojumā Rīga-Valmiera oficiālo 100 kilometru atzīmi sasniedza 7 stundās, 44 minūtēs un 50 sekundēs, kas ir jauns Latvijas rekords sievietēm šajā vieglatlētikas disciplīnā. Pilnajā 107 kilometru distancē trases rekordus laboja abi uzvarētāji – Diāna Džaviza un Toms Komass.