Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

VSB: Čempionu līgas uzvarētāja "Bayern" dodas arī pēc Vācijas kausa

Agris Suveizda

VSB: Čempionu līgas uzvarētāja "Bayern" dodas arī pēc Vācijas kausa
Ilvars Koscinkevičs

Sestdien, 1.jūnijā, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Vācijas kausa finālu starp Vācijas un UEFA Čempionu līgas uzvarētājiem Minhenes “Bayern” un “Stuttgart”. Nenokavējiet Vācijas kausu sestdien, 1.jūnijā 20:50 kanālā VSB!

Minhenes “Bayern” šosezon jau paguvusi uzvarēt Vācijas Bundeslīgā un pirms nedēļas arī UEFA Čempionu līgā. Tagad “Bayern” ir palicis viens solis līdz vēl vienai trofejai – Vācijas kausam. Minhenes kluba pretinieki finālā būs “Stuttgart”, kas kausu līdz šim izcīnījuši trīs reizes. Pēdējo reizi 1997.gadā, kad finālā ar 2:0 uzvarēja Kotbusas “Energie”. “Bayern” Vācijas kausu ieguvuši 15 reizes.

Pēdējo reizi Minhenes futbolisti kausu virs savām galvām pacēla 2010.gadā, kad finālā ar 4:0 uzvarēja Brēmenes “Werder”. Pusfinālā Minhenes “Bayern” ar 6:1 sagrāva “Wolfsburg”, bet “Stuttgart” ar 2:1 apspēlēja “Freiburg”. 2012.gada finālā Dortmundes “Borussia” uzvarēja Minhenes “Bayern” ar 5:2, trešo reizi izcīnot Vācijas kausu. Finālspēle kopš 1985.gada notiek Berlīnes Olimpiskajā stadionā. Vācijas kausu pirmo reizi izcīnīja 1935.gadā un toreiz tas saucās “von Tschammer und Osten Pokal” – Vācijas sporta ministra Hansa fon Čammera un Ostena (Hans von Tschammer und Osten) vārdā. Pirmo Vācijas kausu ieguva 1.FC Nuremberg, finālā ar 2:0 uzvarot Gelzenkirhenes Schalke 04.

Būtu dīvaini par fināla favorīti neuzskatīt Minhenes ”Bayern”
VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: „Būtu dīvaini par Vācijas kausa izcīņas fināla favorīti neuzskatīt Minhenes ”Bayern”, kas nupat kronēta par Eiropas spēcīgāko futbola komandu. Arī kausa izcīņas vēsture atgādina, ka šo divu vienību savstarpējos dueļos krietni sekmīgāki bijuši ”Bayern” futbolisti - deviņās spēlēs viņiem astoņas uzvaras, kamēr ”Stuttgart” – tikai viena. Viss it kā būt skaidrs, bet neviens jau nevar zināt, cik daudz morālo un fizisko spēku no ”Bayern” būs paņēmusi piesātinātā sezona un arī nupat smagā cīņa UEFA Čempionu līgas finālā!”

Informāciju sagatavoja
Marta Zandersone,
Sabiedrisko attiecību vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 16:09, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: sakardinājāt, es jau domāju šodien.
Es šorīt pamodos ar domu ka būs Krievijas kausa fināls un Vācijas kausa fināls,tomēr aplauzos

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 16:15, pirms 11 gadiem
Par Bayern uzvaru!