Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rubio: "Spēlējam daudz sliktāk par mūsu bilanci"

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

Rubio: "Spēlējam daudz sliktāk par mūsu bilanci"
Rikijs Rubio pret Patriku Beverliju. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas "Timberwolves" sezonas pirmajās četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un divreiz cietusi sakāvi. Pēc spēles pret Losandželosas "Clippers" kritisku komentāru par savas vienības sniegumu izteicis Rikijs Rubio.

Sezonas ievadā "Timberwolves" spēja uzvarēt pirmos divus mačus pret "Pistons" (111:101) un "Jazz" (116:111), taču spēlē pret Jūtas komandu rokas savainojumu guva Minesotas vienības līderis Kārls Entonijs Taunss. Bez uzbrucēja "Timberwolves" nācās iztikt divās cīņās “Staples Center” arēnā, kurās tika atzīts "Lakers" (91:127) un "Clippers" (101:124) pārākums.

"Kad spēle nevedas no rokas, sākam spēlēt pārāk individuāli. Mums ir jāmācās," savu komandu kritizēja Rubio. "Ir daudz attaisnojumu – esam jauni un tā tālāk. Bet kad dodies laukumā, tu spēlē NBA komandā. Pēdējās divas spēles ir bijušas vājprātīgi sliktas. Nespēju atrast citus vārdus. Mums ir jākļūst labākiem. Domāju, ka nemaz nemācījāmies no spēles pret "Lakers"," sacīja spāņu basketbolists.

"Kad neuzvaram, nespēlējam kā komanda. Nekustinam bumbu. Ja paskatās spēli pret "Jazz" un šodienas maču pret "Clippers", tās ir divas pilnīgi dažādas komandas," atklāts bija Rubio, kurš mačā pret "Clippers" guva 17 punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. "Tā ir kā sniega bumba. Pieļauj vienu kļūdu, tā noved pie nākamās un vēl pie nākamās. To nevar apstādināt. Zaudējām divas spēles par 20 un vairāk punktiem."

"Mūsu bilance ir 2-2, kas ir tiešām labi, taču tā īsti neataino reālo situāciju," atklāts bija Rubio. "Šobrīd spēlējam daudz sliktāk par mūsu bilanci."

Nākamo spēli "Timberwolves" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 3.00 pēc Latvijas laika tiekoties ar Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvēto Vašingtonas "Wizards".

Izmantotie resursi:
https://www.startribune.com/ricky-r...