Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Prizma" noturas un panāk izlīdzinājumu bronzas sērijā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Prizma" noturas un panāk izlīdzinājumu bronzas sērijā
Edgars Lūsiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja čempionāta sērijā par bronzas godalgām aizvadīta otrā spēle starp "Mogo" un "Prizmas" hokejistiem. Pēc zaudējuma mača galotnē pirmajā mačā "Prizma" šodien viesos spēja noturēt minimālu pārsvaru un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0, panākot izlīdzinājumu sērijā.

Dienu iepriekš komandas iesāka sēriju līdz trīs uzvarām par bronzas godalgām. "Prizma", spēlējot izbraukumā, izvirzījās vadībā, bet salūza mača izskaņā, atzīstot "Mogo" pārākumu ar 1:3. Lai nenokļūtu bezdibeņa malā, "Prizmai" bija vajadzīga uzvara, uz kuru viesi arī nopietni pretendēja.

"Mogo" savus vārtus šovakar uzticēja Henrijam Ančam, kurš vakar tika laists laukumā atvairīt soda metienu. Šodien Ančs kapitulēja jau sestajā minūtē, kad viņu pārspēja Ņikita Zantmans. Pēc nepilnām 10 minūtēm "Mogo" tika pie vairākuma, bet to nespēja realizēt. Periods tā arī noslēdzās ar rezultātu 1:0 "Prizmas" labā.

Otrajā periodā abas komandas pa divām reizēm apmainījās ar iespējām spēlēt vairākumā, bet aizsardzība šovakar dominēja pār spēli uzbrukumā, rezultātam paliekot nemainīgam. Trešajā periodā, iespējams kāda savainojuma dēļ, laukumu atstāja Edgars Lūsiņš, astotajā minūtē atdodot savu vietu vārtos Kārlim Zakrevskim. Pirmajās 11 minūtēs "Prizma" trīs reizes spēlēja mazākumā, spējot noturēt savus vārtus neskartus. Spēle strauji tuvojās izskaņai, viesiem esot tuvu panākumam. Pusotru minūti līdz pamatlaika beigām Henrijs Ančs pameta savus vārtus, dodot vietu laukumā sestajam laukuma spēlētājam. Pēc minūtes Vitālijs Hvorostiņins raidīja ripu tukšos vārtos, "Prizmai" svinot uzvaru ar rezultātu 2:0 un izlīdzinot rezultātu sērijā.

Sērijas trešā spēle paredzēta sestdien, 2. aprīlī plkst. 13:00.

"Mogo" - "Prizma" 0:2 (0:1, 0:0, 0:1), sērijā 1-1

Vārti: 05:23 Zantmans (Balakuns, Kokļins) 0:1, 59:36 Hvorostiņins 0:2.
Soda minūtes: 14-12
Vārtsargi: Henrijs Ančs - Edgars Lūsiņš (47:44 Kārlis Zakrevskis)

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2016-03-30 21:58, pirms 8 gadiem
Pag,Balakunam piespele...hmm tam pasam kam bija lauzts galvaskauss vai kas tamlidzigs...ne nu ists dzelzs vecis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-31 19:00, pirms 8 gadiem
Fanotāj, kā tu to domā? Tad toreiz pelnīti dabūja brāzienu?