Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Kanādai treneru maiņa: ribas salauzušā Žiljēna vietā stājas Kolitons

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kanādai treneru maiņa: ribas salauzušā Žiljēna vietā stājas Kolitons
Džeremijs Kolitons. (vidū) Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kanādas hokeja izlasei notikusi galvenā trenera maiņa. Kādā no treniņiem nometnē Šveicē ribas lauzis Klods Žiljēns, kurš sākotnēji bija nosaukts par galveno treneri. Savainojums neļaus speciālistam doties uz Pekinu un viņa vietu šajā amatā ieņems Džeremijs Kolitons.

Īsi pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm notikušas izmaiņas Kanādas izlases treneru sastāvā. Galvenais treneris Klods Žiljēns nometnes laikā Šveicē esot paslīdējis un nokritis, kā rezultātā salauzis ribas. Pēc konsultācijām ar ārstiem nolemts, ka speciālists nevarēs doties uz Pekinu.

Par galveno treneri strādās bijušais Čikāgas ''Blackhawks'' speciālists Džeremijs Kolitons. Kolitons Čikāgā kā galvenais treneris strādāja no 2018. līdz 2021. gadam, bet pirms tam bija Amerikas hokeja līgas Rokfordas ''IceHogs'' treneris. Kā hokejists Kolitons spēlējis Ņujorkas ''Islanders''.

''Klods bija ļoti saviļņots par došanos uz Pekinu, tāpēc esam vīlušies, ka tas nenotiks. Viņš ir labā noskaņojumā un darīsim visu, lai atbalstītu viņu. Lūdzam, lai tiktu ievērota Kloda privātums,'' par notikušo klāstīja Kanādas izlases ģenerālmenedžeris. ''Džeremijs ir talantīgs treneris un esam pārliecināti, ka viņš paveiks lielisku darbu kā treneris Pekinā,'' turpināja ģenerālmenedžeris.

Kanādas izlasē uz Pekinu dosies pieredzējušais Eriks Stāls, tādi jaunie hokejisti kā Ouvens Pauers un Meisons Maktavišs, kā arī bijušie Rīgas ''Dinamo'' hokejisti kā Brendons Gormlijs un Mets Robinsons.

Pekinā Kanāda spēlēs A apakšgrupā ar ASV, Vāciju un mājinieci Ķīnu.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Izmantotie resursi:
https://www.hockeycanada.ca/en-ca/n...

     [+] [-]

, 2022-01-30 23:35, pirms 2 gadiem
Treneris kurš pirmajā sezonā baidījās pār pa slieksni pārkāpt Blackhawks ģērbtuvēs!NHL līmeni nevilka,varbūt šādu otršķiru spēlētāju turnīru var mēģināt pavilkt..

     [+] [-]

, 2022-01-31 03:12, pirms 2 gadiem
Un šīs sezonas 0-11 sākumu ar viņu Blackhawks grūti saglābt..