Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa finālā spēlējusī "Canadiens" veic tīrīšanu un izmet ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stenlija kausa finālā spēlējusī "Canadiens" veic tīrīšanu un izmet ģenerālmenedžeri
Marks Berževēns. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas fināliste Monreālas "Canadiens", kas jaunajā sezonā meklējama tuvāk turnīra tabulas pagrabam, nolēmusi veikt izmaiņas. Starp atlaistajiem ir arī ģenerālmenedžeris Marks Berževēns.

No amata atbrīvots ģenerālmenedžeris Marks Berževēns, viņa asistents Trevors Timinss un komunikācijas daļas vadītājs Pols Vilsons. Savukārt Berževēna asistents Skots Melanbijs pieņēmis lēmumu aiziet pats. Melanbijam iepriekš tika solīts, ka viņš ir nākamais rindā uz ģenerālmenedžera krēslu, taču pēdējās dienās situācija mainījusies.

Monreālas "Canadiens" organizācijai pievienojies Džefs Gortons, kurš kļuvis par hokeja darbību nodaļas vadītāju un meklēs jauno ģenerālmenedžeri, starp kura amata prasībām atrodama arī prasme runāt franciski, kas Monreālā ir ierasta prakse. Gortons iepriekš strādāja par Ņujorkas "Rangers" ģenerālmenedžeri, bet nesen tika atlaists.

Atlantijas okeāna divīzijas astoņu komandu konkurencē "Canadiens" ieņem septīto vietu ar tikai teorētiskām cerībām pacīnīties par vietu play-off, kaut pagājušajā sezonā komanda spēlēja Stenlija kausa finālā. Sezonas ievadu izlaida pirmais vārtsargs Kerijs Praiss, kurš iestājās atkarību ārstēšanas programmā. Savainojuma dēļ kapteinim Šejam Vēberam, visticamāk, karjera beigusies, bet pirmais centrs Filips Dano kā brīvais aģents tika palaists uz Losandželosu.

Arī pats Berževēns grasījās kļūt par brīvo aģentu – viņam pēc šīs sezonas beigtos līgums, un sarunas ar "Canadiens" vadību jau labu laiku bija iestrēgušas strupceļā. Pusēm neizdevās vienoties par naudu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/montreal-c...

     [+] [-]

, 2021-11-29 12:49, pirms 2 gadiem
No kurienes izmet? pa logu? pareizak rakstit atlaiz!!!

     [+] [-]

, 2021-11-29 16:33, pirms 2 gadiem
Maikl rakstīja: No kurienes izmet? pa logu? pareizak rakstit atlaiz!!!
Izmests vēstures mēslainē!