Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins neapturams arī Karolīnā, Toronto izcīna septīto izbraukuma uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ovečkins neapturams arī Karolīnā, Toronto izcīna septīto izbraukuma uzvaru pēc kārtas
Aleksandrs Ovečkins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) uzvarā ar vārtu guvumu atzīmējies Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ticis garām Konoram Makdeividam un tagad ieņem otro vietu.

• Vašingtonas "Capitals" viesos ar 4:2 pieveicot Karolīnas "Hurricanes", mača pirmos vārtus guva Aleksandrs Ovečkins. Šosezon aizvadītajās 22 spēlēs tas viņam bija 19. vārtu guvums un 37. punkts. Labāk klājies tikai Leonam Draizaitlam no Edmontonas "Oilers".

• Ovečkins guva karjeras 749. vārtus. Līdz trešajā vietā esošajam Jaromīram Jāgram viņam pietrūkst 17 rezultatīvu metienu.

• Tikmēr savus pirmos vārtus NHL iemeta "Capitals" baltkrievu uzbrucējs Aleksejs Protass, kurš pirmās trešdaļas turpinājumā panāca 2:0. Viņš aizvadīja savu 11. spēli.

• Toronto "Maple Leafs" ar 5:1 sakāva Anaheimas "Ducks", izbraukumā uzvarot jau septītajā spēlē pēc kārtas.

• Toronto bagātajā vēsturē bijušas vēl trīs reizes, kad sasniegta tikpat gara sērija. Taču vēl ne reizi nav izdevies uzvarēt astoņos izbraukuma mačos pēc kārtas. Iespēja to labot būs sestdien pret Minesotas "Wild".

• Ar 39 atvairījumiem uzvaru kaldināja Džeiks Kempbels, kurš ieņem trešo vietu gan vidēji spēlē ielaistajos vārtos (1,64), gan atvairīto metienu procentā (94,6).

• Sešus zaudējumus pēc kārtas cietusi Filadelfijas "Flyers", kas ar 2:5 piekāpās Ņūdžersijas "Devils", kaut trešā perioda ievadā rezultāts vēl bija 2:2.

NHL regulārā sezona

SpēleRez.SpēleRez.
Hurricanes - Capitals2:4Wild - Lightning2:4
Blackhawks - Sharks0:2Bruins - Canucks3:2
Devils - Flyers5:2Ducks - Maple Leafs1:5

  -1 [+] [-]

, 2021-11-29 09:29, pirms 2 gadiem
Ovijs malacis, uz doto brīdi labākais hokejists pasaulē.. Brīnumbērns.. Kad vēl planēta zeme piedzīvos šāda līmeņa hokejistu!?

  -1 [+] [-]

, 2021-11-29 10:58, pirms 2 gadiem
Geiropa rakstīja: Ovijs malacis, uz doto brīdi labākais hokejists pasaulē.. Brīnumbērns.. Kad vēl planēta zeme piedzīvos šāda līmeņa hokejistu!?
Labakais vārtu guvējs noteikti, bet vai labākais hokejists to gan neapgalvoju, top 5 varētu būt gan, šobrīd iesācis karsti ja šādi turpinas tad arī es viņu saukšu par labāko pasaulē.

     [+] [-]

, 2021-11-29 14:06, pirms 2 gadiem
badža rakstīja: Labakais vārtu guvējs noteikti, bet vai labākais hokejists to gan neapgalvoju, top 5 varētu būt gan, šobrīd iesācis karsti ja šādi turpinas tad arī es viņu saukšu par labāko pasaulē.
labākais vārtu guvējs?oho,aizmirsi par draizaitlu un mcdeividu.Pievieno viņu tehnuiku klāt un ovi pat līdzi nestāv.paskaties Was powerplay,ja uz viņu neizkārto slapshotu tur auzas ir,pats viņš tik stāv un gaidu ripu!

  +1 [+] [-]

, 2021-11-29 16:33, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: labākais vārtu guvējs?oho,aizmirsi par draizaitlu un mcdeividu.Pievieno viņu tehnuiku klāt un ovi pat līdzi nestāv.paskaties Was powerplay,ja uz viņu neizkārto slapshotu tur auzas ir,pats viņš tik stāv un gaidu ripu!
Piekrītu, ka labākais nav, bet aiz Tevis minētajiem noteikti ir.
Bet padomā cik Ovi un cik šiem abiem gadi.
un visi zin, kur Ovi gaidīt PP. un tāpat nevar neko izdarīt. 90% viņa golu, man liekas, ir no šīs pozīcijas. kāpēc tad viņu nevar nosegt?

  -1 [+] [-]

, 2021-11-29 16:42, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: labākais vārtu guvējs?oho,aizmirsi par draizaitlu un mcdeividu.Pievieno viņu tehnuiku klāt un ovi pat līdzi nestāv.paskaties Was powerplay,ja uz viņu neizkārto slapshotu tur auzas ir,pats viņš tik stāv un gaidu ripu!
Var redzet cik cilveks ir tals no sporta , interesanti ja jau vis ir tik vienkasri kapec tad parejie nestav un negaida piespeles? JA TU BUTU REDZEJIS KAUT VIENU VINA SPELI TA NERUNATU DZEKS £^ GADU VECUMA SPELE LABAK KA JAUNIESI UN PAKLAUSIES KO SAKA KOMENTATORI PAR OVI SPELI VISI ABRINO TO CILVEKU KA VAR TADA VECUMA BUT ATRAKS LAI ATBRIVOTOS UN PRECIZI UZMESTU TIKAI TU TE VIENS KLAUNINS ESI KAS MAK GUDRI SPRIEST
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-29 18:18, pirms 2 gadiem
Acīmredzot šajā sezonā Jāgru apsteigs visu laiku rezultatīvāko vārtu guvēju sarakstā un būs trešais. Par pārējo atkarīgs, cik vēl ilgi spēlēs. Grecki jau nu visdrīzāk nē, bet Gordiju katrā ziņā arī ir reālas izredzes, ja viss kārtībā ar veselību. Ja runājam par punktiem, tad tur gan Ovečkinam nav nekādu lielu izredžu, kamēr Veins tāpat pirmais, Jāgrs otrais un Hovs ceturtais. Tāpēc vien acīmredzot Ovečkins, protams, ir izcils hokejists, top vārtu guvējs, tomēr ne labākais pasaulē. Šie, kas ne tikai vārtos, bet arī punktos ir līderi (māk ne tikai iemest, bet arī izcili atbalstīt kolēģus) tas ir tomēr kaut kas vēl robiņu augstāk. Protams, arī Ovečkinam ir pietiekami daudz piespēļu, tomēr diezgan patālu no pašas augšas.