Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" paliek ceturtie "Schenker" superkausā

Jānis Pārums

"Poliurs/Ozolnieki" paliek ceturtie "Schenker" superkausā
Raimonds Vilmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien "Schenker" superkausā izcīņā volejbolā cīņā par trešo vietu "Poliurs/Ozolnieki" četros setos ar 1-3 piekāpās "Parnu VK" un turnīru noslēdza ceturtajā vietā.

Jāatgādina, ka dienu iepriekš "Poliurs/Ozolnieki" trijos setos ar 21:25, 20:25 un 18:25 piekāpās citam Latvijas klubam "Biolars/Jelgava", savukārt divu igauņu klubu cīņā "Parnu VK" ar 21:25, 23:25 un 23:25 piekāpās Tallinas "Selver".

Spēli par trešo vietu veiksmīgāk iesāka Igaunijas klubs, itin pārliecinoši kontrolējot notikumus laukumā un pirmajos divos setos Ozolnieku volejbolistiem neizdevās izrādīt nopietnu pretestību, zaudējot, attiecīgi, ar 17:25 un 18:25. Trešajā setā izdevās pārņemt iniciatīvu un saspringtā seta galotnē gūt uzvaru ar 26:24. Arī ceturtajā setā "ozīšiem" bija labas iespējas tikt pie panākuma, taču netika izmantotas vairākas setbumbas un neveiksmīgi nospēlētā galotnē nācās zaudēt ar 26:28. Tādejādi visā spēlē "Poliurs/Ozolnieki" zaudēja ar 1-3, ierindojoties ceturtajā vietā.

"Poliurs/Ozolnieki" sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Gatis Garklāvs. 13 punktus guva Armands Āboliņš, 12 - Raimonds Vilmanis, bet 11 punkti Aivja Āboliņa rēķinā.

Plkst. 16:00 cīņā par pirmo vietu "Schenker" superkausā "Biolars/Jelgava" mērosies spēkiem ar "Selver". Finālspēles tiešraide portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV, komentēs Jānis Celmiņš.