Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" izcīna pirmo "Schenker" Superkausu

Andrejs Siliņš

"Biolars/Jelgava" izcīna pirmo "Schenker" Superkausu
"Biolars/Jelgava" komanda
Foto: Renārs Buivids

Svētdien Zemgales Olimpiskajā centrā "Schenker" volejbola līgas Superkausa izcīņas finālspēlē mājiniece "Biolars/Jelgava" ar rezultātu 3:1 apspēlēja pieckārtējo "Schenker" līgas čempioni Tallinas "Selver".

"Biolars/Jelgava" pusfinālā ar 3:0 apspēlēja kaimiņieni "Poliurs/"Ozolnieki", kamēr "Selver" tikpat setos pieveica "Parnu" komandu.

Finālu nedaudz labāk sāka mājinieki, iegūstot pāris punktu vadību un turot to lielāko seta daļu. Tomēr divi "Selver" gūtie punkti pēc kārtas ļāva viesiem izlīdzināt rezultātu (13:13). Ātri vien gan jelgavnieki atguvās, gūstot trīs punktus pēc kārtas. Pirmo setu izdevā snoslēgt pie rezultāta 25:22.

Otro setu mājinieki sāka ar 5:1, tam sekoja pāris nesekmīgas izspēles, bet vadību saglabāt izdevās visa seta garumā. Tā beigās 25:18. Trešo setu Tallinas komanda sāka labāk, ātri iegūstot vairāku punktu pārsvaru. Pie 8:12 Jurijs Deveikus pieprasīja pārtraukumu, un tas ļāva atgūties. Igauņi arvien turējās priekšā, taču "Biolars" turpat vien bija. Tomēr, agri setā iegūto iniciatīvu. viesi neizlaida, sagādājot jelgavniekiem zaudējumu setā ar 21:25.

Pēc zaudēta spēles trešā seta "Biolars" saņēmās, ceturto sākot ar trim punktiem pēc kārtas. Pirmajā tehniskajā pārtraukumā "Biolars" devās pie 8:4. Vadību izdevās arī palielināt, un tallinieši spiedienu neizturēja - seta un spēles beigās Jelgavas komanda darīja, ko vēlējās, izcīnot panākumu setā ar 25:14.

Līdz ar to "Biolars/Jelgava" uzvarēja spēlē ar 3:1 un iegājusi vēsturē kā pirmā "Schenker" Superkausa ieguvēja.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-09-29 20:30, pirms 11 gadiem
Čempioni ar kausu - SCHENKER SUPERKAUSĀ UZVAR VK BIOLARS/JELGAVA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:55, pirms 11 gadiem
Celmiņ, kāda iespēja, ka Medenim bloka augstums ir 350cm?
Ja Krievu mašīnai Muserkiym bloka augstums ir 347cm.