Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Braitonas labākais spēlētājs Kukureļa vadībai pieprasījis pāreju uz "Manchester City"

Agris Suveizda

Braitonas labākais spēlētājs Kukureļa vadībai pieprasījis pāreju uz "Manchester City"
Marks Kukureļa. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Brighton&Hove Albion" kreisais aizsargs Marks Kukureļa pieprasījis pāreju, tādējādi cenšoties piespiest kluba vadību pieņemt "Manchester City" piedāvājumu, vēsta britu mediji. Rīt "Manchester City" aizvadīs spēli par Anglijas Superkausu, bet Premjerlīgas sezona sāksies jau nākamnedēļ.

"Manchester City", kas Oleksandru Zinčenko par 35 miljoniem eiro pārdeva Londonas "Arsenal", jau kopš vasaras sākuma par prioritāti aizsardzības kreisajā malā izvirzījusi 24 gadus veco Kukureļu, tomēr Braitonas kluba vadība pirmo piedāvājumu 30 miljonu sterliņu mārciņu jeb 35,8 miljonu eiro apmērā noraidīja un cer saņemt 50 miljonus mārciņu jeb 59,7 miljonus eiro. Katalāņu aizsargs, kuram līgums ir spēkā vēl uz četriem gadiem, šādu summu uzskata par neadekvātu, tādēļ nolēmis rīkoties un iesniedzis pārejas pieprasījumu, tādējādi mēģinot paātrināt darījuma procesu.

Kukureļa debijas sezonā Premjerlīgā aizvadīja 35 spēles, guva vienus vārtus un tika atzīts par sezonas labāko spēlētāju komandā. Jaunību Kukureļa pavadīja Barselonas klubu "Espanyol" un "Barcelona" akadēmijās, taču profesionālajā karjerā "Barcelona" lielajā komandā aizvadīja tikai septiņas minūtes Karaļa kausā un pārsvarā spēlēja B komandā vai īrēs "Eibar" un "Getafe". 2020. gadā "Getafe" viņu izpirka par 11,8 miljoniem eiro un jau pēc gada Braitonai pārdeva par 18 miljoniem eiro.

"Manchester City" šovasar par 60 miljoniem eiro iegādājusies Dortmundes "Borussia" uzbrucēju Ērlingu Holannu, bet no Līdsas "United" par 48,75 miljoniem eiro nopirka pussargu Kelvinu Filipsu. Mančestrieši Premjerlīgas titula sargāšanu sāks 7. augustā izbraukumā pret "West Ham", bet "Brighton", kas iepriekšējā sezonā finišēja devītajā pozīcijā, tajā pašā dienā dosies uz Mančestru – pie "Manchester United".

Anglijas Premjerlīgas spēļu tiešraides būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-07-30 08:28, pirms 2 gadiem
Izskatās 50/50. Saprotu, ka City nākamnedēļ sniegs pēdējo piedāvājumu par 40 m. Viss atkarīgs no tā cik Braitona gatava bojāt attiecības ar spēlētāju.
City esot 2 alternatīvas Grimaldo no Benfica un Borna Sosa no Štutgartes.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-30 09:05, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Izskatās 50/50. Saprotu, ka City nākamnedēļ sniegs pēdējo piedāvājumu par 40 m. Viss atkarīgs no tā cik Braitona gatava bojāt attiecības ar spēlētāju.
City esot 2 alternatīvas Grimaldo no Benfica un Borna Sosa no Štutgartes.
Es sito mazliet nesaportu, tu savas droshibas pec paraksti izdevigu ligumu uz 4 gadiem, klubs paraksta mazliet riskantu dealu uz 4 gadi jo nevar jau isti zinat kas sanaks. Tad kad izradas, ka tu esi progresejis, pasuti klubu nah**, bet ja speletajs ritiigi saaktu slinkot vai norautu traumas, klubs butu iesprudis ar vinu uz 4 gadiem. Kaut ka parak viena virziena viss sitas strada.

     [+] [-]

, 2022-07-30 10:30, pirms 2 gadiem
Ilgtermiņa līgums ir vienīgā lieta, kas nosacīta vidusmēra spēlētājam sniedz augstu vērtību. Šeit uzvar abas puses. Kas pa biznesu šeit ir Braitonai. Braitona noteikti grib viņu pārdot, dēļ 4 gadu līguma viņi grib daudz lielāku naudu.
Šī ir ierasta prakse. Un šī ir lielāka spēle nekā Zucurella izteiktais publiski par pāreju.

     [+] [-]

, 2022-07-30 10:45, pirms 2 gadiem
Klubs jau arī iegūst no spēlētāja progresa. Tagad Braitona var pārdod viņu par 40 m, kas ir ievērojama peļņa. Ilgtermiņā ir slikti turēt komandā spēlētājus, kas tur nevēlas būt. Arī spēlētājs saprot, ja klubs prasa neadekvātu pārējās summu, tā ir necienīga rīcībā pret spēlētāju, kurš grib pāriet.

     [+] [-]

, 2022-07-30 11:17, pirms 2 gadiem
Ja city izdevās Zičenko par 35m pārdot( nesaprotu kā) tad par šo 50m ir adekvāta cena

     [+] [-]

, 2022-07-30 11:23, pirms 2 gadiem
Zinčenko ir ļoti labs uzbrūkošais aizsargs. Paskaties kā viņš izlasē spēlē. Tas, ka City viņš bija rezerves fullback nerāda viņa patieso vērtību.

     [+] [-]

, 2022-07-30 14:06, pirms 2 gadiem
Zičenko ļoti labs uzbrūkošais aizsargs?? Viss šajā teikumā liekas nepareizi.. Pirmkārt viņš nav aizsargs, pamat pozīcija ir Lm, bet valstsvienībā spēlē pa cm. Es pietiekoši viņa spēles esmu redzējis un 35m ir daudz par daudz.. Bet pieņemsim ka summa adekvāta.. tad cik tad maksā kukureļa? Viņš ir noteikti labāks, viņam ir tikai 24 un 4 gadu līgums.. 50m ir adekvāta summa, vismaz sākumcena, kuru var nokaulēt