Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Konte: "Keinu nomainīju, jo viņš ir ļoti, ļoti noguris"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte: "Keinu nomainīju, jo viņš ir ļoti, ļoti noguris"
Harijs Keins. Foto: Imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" trešdienas vakarā izkrita no Līgas kausa, trešajā kārtā ar 0:2 piekāpjoties "Nottinhgam Forest". Uzbrukuma līderis Harijs Keins otrajā puslaikā tika nomainīts, un galvenais treneris Antonio Konte skaidroja, ka tas noticis noguruma rezultātā.

"Viņš ir ļoti, ļoti noguris. Taču tas ir normāli, jo Harijs ir piedalījies ikvienā spēlē," skaidroja Antonio Konte, piebilstot, ka ar Keinu viss būs kārtībā. Šodien Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits nosauks sastāvu Pasaules kausam, un Anglija pirmo maču aizvadīs pēc 11 dienām pret Irānu.

Keins starta sastāvā devies 21 spēlē pēc kārtas. Zaudējumā pret "Nottingham Forest", lai gan komanda tobrīd atradās iedzinējos ar divu vārtu starpību, uzbrucējs tika nomainīts 59. minūtē.

"Dienu pirms spēles mums bija mierīgs treniņš, un vienā brīdī viņš apturēja sevi, lai atgūtu enerģiju," stāstīja Konte. Galvenais treneris norādīja, ka lēmumu par Keina došanos starta sastāvā pieņēmis tikai spēles dienā.

"Citi teiktu, ka ir ļoti noguruši, ka negrib spēlēt un palīdzēt komandai. Kāds savtīgi aizdomātos, ka Pasaules kauss ir nedēļas attālumā. Harijs pierādīja, ka ir īsts vīrs. Ir tikai normāli, ka šajā nogrieznī piezogas nogurums," pauda Konte.

Keins tikai par diviem vārtu guvumiem atpaliek no Anglijas izlases rekordista Veina Rūnija. Anglija Pasaules kausu sāks pret Irānu, kam sekos dueļi pret ASV un Velsu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle