Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kompanī pēc ''Burnley'' atgriešanas Premjerlīgā tiek pie ilgtermiņa līguma

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kompanī pēc ''Burnley'' atgriešanas Premjerlīgā tiek pie ilgtermiņa līguma
Vensāns Kompanī. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Kādreizējais Beļģijas izlases centra aizsargs Vensāns Kompanī pēc Anglijas kluba ''Burnley'' atgriešanas Premjerlīgā izpelnījies ilgtermiņa līguma pagarinājumu.

37 gadus vecais Kompanī savā pirmajā sezonā pie ''Burnley'' stūres aizvedis klubu līdz triumfam Čempionātā jeb Anglijas pēc spēka otrajā līgā, kas garantē atgriešanos starp Premjerlīgas klubiem jau nākamajā sezonā.

Komandas teicamais sniegums Kompanī vadībā ļāvis beļģim izpelnīties līguma pagarinājumu, pusēm vienojoties par sadarbības turpināšanu līdz 2028. gadam.

2020. gada 17. augustā Kompanī noslēdza profesionālo spēlētāja karjeru turpat, kur to sāka – Briseles ''Anderlecht''. Tajā pašā dienā centra aizsargs tika iecelts par ''Anderlecht'' kluba galveno treneri uz nākamajām četrām sezonām. Pēc trīs gadiem Briseles komandā Kompanī pārcēlās uz Angliju, parakstot līgumu ar ''Burnley''.

No Čempionāta uz Premjerlīgu nākamajā sezonā pārcelsies Bērnlija un Šefīldas ''United'', bet vēl viena komanda tiks noskaidrota pārspēlēs starp trešās līdz sestās pozīcijas īpašniecēm.

Izmantotie resursi:
https://www.burnleyfootballclub.com...