Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Riherts: ''Mājās savu darbu izdarījām, atliek otrā daļa''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Riherts: ''Mājās savu darbu izdarījām, atliek otrā daļa''
"Riga" galvenais treneris Andris Riherts. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas pēdējo gadu trīs sezonu čempionvienības futbolā ''Riga'' galvenais treneris Andris Riherts pirms gaidāmās UEFA Konferences līgas otrās kārtas atbildes spēles pret Ziemeļmaķedonijas ''Shkendija'' atklāja, ka futbolistiem jāspēlē tāpat kā pirms nedēļas Rīgā. Savukārt aizsargs Karloss Saiss pauda, ka spēle būšot grūta, īpaši pirmās minūtes.

Šodien pēdējo trīs gadu Virslīgas čempione ''Riga'' Ziemeļmaķedonijā aizvadīs UEFA Konferences līgas otrās kārtas atbildes maču pret esošo šīs valsts čempioni ''Shkendija''. Rīgā pirms nedēļas rīdzinieki svinēja uzvaru ar 2:0. Gadījumā, ja ''Riga'' pārvarēs otro kārtu, tad trešajā tā tiksies ar Maltas ''Hibernians''.

''Ja mēs savu mājas darbu izdarījām, tad atliek otrā daļa - izbraukuma, kas vienmēr ir pavisam citādāka. Ziemeļmaķedonija vēl nesen spēlēja Eiropas čempionātā, kas nozīmē, ka futbolu šeit mīl un spēlē, kā arī tai ir labas kvalitātes futbolisti, ko pierādīja pirmajā spēlē. Mums jāsaprot, ka šajā spēlē mums jāturpina darīt to pašu, ko Rīgā. Noskaņojums visiem ir labs un spēlētāji ir gatavi,'' pirms spēles pauda ''Riga'' galvenais treneris Andris Riherts.

Rīdzinieki jau paguvuši Ziemeļmaķedonijā aizvadīt treniņu. Viens no pēdējiem jaunpienācējiem Kolumbijas spēlētājs Kamilo Saiss atklāja, ka šī būs svarīga spēle: ''Jā, ļoti nozīmīgs mačs mums. Būs grūti, īpaši spēles sākumā. Mums jāspēlē kā komandai, un cerams, ka uzvarēsim.

Spēle starp Latvijas čempioni "Riga" un Ziemeļmaķedonijas vadošo komandu "Shkendija" no Skopjers būs vērojama Sportacentrs.com TV tiešraidē un ziņu portālā.