Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Sporta Avīzē" martā – cilvēki aiz bārdas un sporta durvīm

Agris Suveizda

"Sporta Avīzē" martā – cilvēki aiz bārdas un sporta durvīm
"Sporta avīzes jaunākais izdevums
Publicitātes foto

Pavasara pirmais mēnesis vēl nepacietīgi mīņājas uz durvjupriekšas paklājiņa, bet marta "Sporta Avīze" jau ierāpusies pa logu! Futbola sezonu sagaidot, uz vāka šoreiz viena no stilīgākajām Latvijas bārdām – kolorītais Latvijas izlases un Liepājas kluba uzbrucējs Edgars Gauračs.

Pirms desmit gadiem viņš vēl kā padsmitnieks devās uz pasaules futbola lielvalsti Itāliju un kopš tā laika karjerā piedzīvojis daudz dažādu pavērsienu. Šogad apņēmies uzkārt kaklā pašmāju zelta medaļu un tad... “Man ir tikai 27 gadi, man vēl viss priekšā. Un man ir lieli plāni,” atzīst Edgars lielajā numura sarunā. Sevi par Latvijas patriotu dēvē Leonīds Beresņevs – hokeja izlases jaunais treneris. Atteikums būt kopā ar savu nacionālo izlasi viņam nav saprotams un pieņemams. Atgriezies, lai strādātu un pierādītu vismaz sev, ka pulveris vēl sauss.

Pagājušogad Biatlona federācijas jaunā prezidente ar viņu lepojās kā ar pasaules pirmā desmitnieka sportisti. Tagad viņa ir decembra labākā pārdevēja "Elkor" veikalā, kurp ceļu katru rītu kājām mēro no savas naktsvietas kopmītnēs. Cik trausla ir profesionāla sportista karjera un cik gaistoši mūsu funkcionāru solījumi – stāstā par Žannu Juškāni.

Vēl marta numurā Vsevoloda Zeļonija līdz šim neatklātais noslēpums par to, kā Sidnejas olimpiskā bronza varēja arī nepiepildīties, jaunā ekstrēmo sporta veidu sensācija no Igaunijas Kellija Sildaru, kas nieka 13 gadu vecumā kļuvusi par spicāko pasaulē, stāsts par 1999. gada saulgriežiem, kad Latvijas valstsvienību uz maču izaicināja Ronaldo, Kafu, Ronaldinju, Roberto Karloss un pārējās pasaules futbola leģendas, un vēl daudz kas cits. Pat balets! Protams, roku rokā ar sportu.

Un atceries – ja neesi drukāto izdevumu cienītājs, tagad vari lasīt "Sporta Avīzi" arī savā planšetdatorā vai viedtālrunī. Mobilo lietotni ar jaunākā (un ne tikai) numura digitālo versiju meklē AppStore un GooglePlay.