Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba: "Komanda parādīja, ka esam tikuši pāri krīzei un viss ir kārtībā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuļibaba: "Komanda parādīja, ka esam tikuši pāri krīzei un viss ir kārtībā"
Valērijs Kuļibaba. Foto: Dinamo Rīga

Šovakar pirmo punktu kā Kontinentālās hokeja līgas galvenais treneris guva Valērijs Kuļibaba, Rīgas "Dinamo" savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un bullīšos ar 4:5 piekāpjoties Rietumu konferences līderei Sanktpēterburgas SKA. Kuļibaba preses konferencē veltīja pateicības vārdus komandai.

"Liels paldies komandai, ka neatmeta ar roku, parādīja raksturu, un trešajā periodā izcīnījām svarīgu punktu. Pagarinājumā nepaveicās, jo varējām iemest. Kopumā esmu apmierināts. Turpināsim darbu un viss būs labi," pauda Valērijs Kuļibaba, kuram pēc Sergeja Zubova aiziešanas šī bija trešā spēle kā Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim. Pirmajos divos mačos tika piedzīvoti sausie zaudējumi.

"Ļoti labi, ka beidzot sākām mest iekšā. Esam tikuši pāri šai nelielajai krīzei – komanda parādīja, ka mums viss ir kārtībā. Turpināsim strādāt," teica Kuļibaba. Rīdziniekiem netika ieskaitīti divi vārtu guvumi, bet vēl vienā epizodē ripa palika centimetru uz vārtu līnijas. "Pirmo reizi karjerā šādi gadās trīs reizes vienā spēlē, bet tāds ir hokejs, tā gadās.

"Dinamo" treneru korpusam nule pievienojies Aleksandrs Ņiživijs, kurš aizpildīs tieši Kuļibabas vietu – strādās ar uzbrucējiem un pieskatīs skaitlisko vairākumu. Tieši vairākumā rīdzinieki guva trešos un ceturtos vārtus, izceļoties aizsargiem Oskaram Cibuļskim un Rīsam Skārletam.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-27 23:49, pirms 2 gadiem
Aizmirst uzmetēju zubovu
Un mierīgi strādāt tālāk
Izpildītāji ir
Jautājums par fiz treneri
Tik daudz traumu nekad nav bijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2021-10-28 10:11, pirms 2 gadiem
Nu neieskaitija tikai divus nevis triis,un kam taas karseejmeitenes pie tuksaam tribinem,pie tam maskaas

  +5 [+] [-]

, 2021-10-28 10:26, pirms 2 gadiem
Pēc vienas puslīdz veiksmīgas spēles tik nopietns secinājums?Pagaidām, bez Zubova,1 punkts trijās spēlēs.Tas atbilst autsaideru rādītājam.Skatīsim,kas notiks tālāk.

  -3 [+] [-]

, 2021-10-28 10:53, pirms 2 gadiem
duriks rakstīja: Nu neieskaitija tikai divus nevis triis,un kam taas karseejmeitenes pie tuksaam tribinem,pie tam maskaas
Man gan ir jautājums, kam pie tukšām tribīnēm ir vajadzīgs informātors, kurš besī ārā ar saviem gariem, lēniem, nevajadzīgiem tekstiem divās mēlēs arī pie pilnām tribīnēm?

     [+] [-]

, 2021-10-28 10:55, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Pēc vienas puslīdz veiksmīgas spēles tik nopietns secinājums?Pagaidām, bez Zubova,1 punkts trijās spēlēs.Tas atbilst autsaideru rādītājam.Skatīsim,kas notiks tālāk.
Algunopi, klīst baumas, ka tu arī esi informātors Venstpilī Futbola mačos, tā ir patiesība?
Slēpts komentārs: Artemons A-Burts

     [+] [-]

, 2021-10-28 11:08, pirms 2 gadiem
Interesanti, kāda informātoriem ir peļņa? Vai viņi kaut ko vēl dara arī ārpus papagaiļošanas ar mikrofonu jeb arī saņiem pilnvērtīgu cietu mēnešalgu kā stadiona/arēnas darbinieki?

  -2 [+] [-]

, 2021-10-28 11:31, pirms 2 gadiem
Uzticēt mest varbūt izšķirošo bullīti spēlētājam kas šosezon vēl neko nav iemetis, bija stulbi!

  +2 [+] [-]

, 2021-10-28 11:37, pirms 2 gadiem
Artemons A-Burts rakstīja: Interesanti, kāda informātoriem ir peļņa? Vai viņi kaut ko vēl dara arī ārpus papagaiļošanas ar mikrofonu jeb arī saņiem pilnvērtīgu cietu mēnešalgu kā stadiona/arēnas darbinieki?
nedomāju ka tai Arēnai ir baigie štata darbinieki, neskaitot priekšniekus. Informatoram visticamāk ir vēl šeptes, ne jau ar 30 spēlēm gadā (120 stundas) var ko baigi nopelnīt

     [+] [-]

, 2021-10-28 11:43, pirms 2 gadiem
Artemons A-Burts rakstīja: Manuprāt, informātori, ka tādi, būtu jānahrenizē, viņi tikai traucē, gan skatītājiem, gan arī spēlmaņiem Pirmajiem koncetrēties uz mača skatīšanos, otrajiem uz pašu spēli, it sevišķi uzreiz pēc gūtajiem/ielaistajiem vārtiem, kad vieni grib ātri atspēlēties, bet otri nosargāt vadību
Tev tas informators ar savu desmit sekunžu ilgo, monotono ziņojumu par to, kas ir iemetis vārtus novērš uzmanību vairāk, nekā, piemēram, fanu bļaušana pa visu arēnu?

Ja spēlētāji nespēj koncentrēties uz svarīgu spēli kautkāda informatora dēļ, tad tā varētu būt vairāk spēlētāja vaina

  -1 [+] [-]

, 2021-10-28 11:51, pirms 2 gadiem
izraktenis rakstīja: Tev tas informators ar savu desmit sekunžu ilgo, monotono ziņojumu par to, kas ir iemetis vārtus novērš uzmanību vairāk, nekā, piemēram, fanu bļaušana pa visu arēnu?

Ja spēlētāji nespēj koncentrēties uz svarīgu spēli kautkāda informatora dēļ, tad tā varētu būt vairāk spēlētāja vaina
Kā muzikāls kadrs būdams, pateikšu tev priekšā, fanu bļaušana ir harmoniska un ausīj tikama parādība, viņa notiek pareizajos brīžos un labi ierakstās mača kopējā gaitā un fonā, bet informātora papagaiļošana ir izteikti DISHARMONISKA un psihei kaitīga, sit pa nerviem!

     [+] [-]

, 2021-10-28 12:01, pirms 2 gadiem
Artemons A-Burts rakstīja: Kā muzikāls kadrs būdams, pateikšu tev priekšā, fanu bļaušana ir harmoniska un ausīj tikama parādība, viņa notiek pareizajos brīžos un labi ierakstās mača kopējā gaitā un fonā, bet informātora papagaiļošana ir izteikti DISHARMONISKA un psihei kaitīga, sit pa nerviem!
Ja skatītājs vai spēlētājs koncentrējas tieši uz spēli, tad to disharmonisko papagaiļošanu nemaz nejūt, tā pazūd starp visu pārējo.
tas vismaz man tā, personīgi.

Bet nu - katram savādāk

  -3 [+] [-]

, 2021-10-28 12:01, pirms 2 gadiem
Esmu ievērojis, ka, piemēram, NHL mačos informātori ir gudrāki un erudītāki, viņi prot izvēlēties pareizos momentus, kad kaut ko iepirst mikrofonā Savukārt kadrs, kurš atrodas arēnā Rīga jau n-tos gadus vai pat gadu desmitus, pirž nevis kad vajag, bet KAD PAGADĀS Nebrīnītos, ka daļa vainas pie ielaistajiem vārtiem, kuri seko uzreiz pēc gūtajiem, vai arī pie zaudēto vārtu sērijām īsajā laikā, ir jāuzņemas tieši informātoram Te es uzsveru DAĻA vainas, ne jau visa vaina, protams

  +1 [+] [-]

, 2021-10-28 12:34, pirms 2 gadiem
Biedri, viss ir kārtībā- dienas humors..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2021-10-28 14:55, pirms 2 gadiem
Artemons A-Burts rakstīja: Esmu ievērojis, ka, piemēram, NHL mačos informātori ir gudrāki un erudītāki, viņi prot izvēlēties pareizos momentus, kad kaut ko iepirst mikrofonā Savukārt kadrs, kurš atrodas arēnā Rīga jau n-tos gadus vai pat gadu desmitus, pirž nevis kad vajag, bet KAD PAGADĀS Nebrīnītos, ka daļa vainas pie ielaistajiem vārtiem, kuri seko uzreiz pēc gūtajiem, vai arī pie zaudēto vārtu sērijām īsajā laikā, ir jāuzņemas tieši informātoram Te es uzsveru DAĻA vainas, ne jau visa vaina, protams
Atkal tev smagaa analize panesas
Skaidrs, ja saliek kopaa informatoru pirdeju, jurchiku kas bernus baida un dj nejegu, tad skaidrs kapec gagarins vel nav Riga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-28 18:35, pirms 2 gadiem
Adminiistrators rakstīja: Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv
Vēl viens čakarētājs....

     [+] [-]

, 2021-10-29 01:30, pirms 2 gadiem
Kulibāba - transvestīts bez daikta, bet ar saglabātu kuli .

     [+] [-]

, 2021-10-29 07:11, pirms 2 gadiem
Nekas tev tur nav kārtībā!

     [+] [-]

, 2021-10-29 11:35, pirms 2 gadiem
Jāspēlē tik sava spēle.Tad viss ok. Nekā sarežģīta