Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns: ""Lakers" ar Ērvingu sastāvā nespētu uzvarēt "Warriors""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Grīns: ""Lakers" ar Ērvingu sastāvā nespētu uzvarēt "Warriors""
Dreimonds Grīns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Dreimonds Grīns komentējis baumas, ka Kairijs Ērvings varētu nonākt Losandželosas "Lakers" rindās. Grīns atzina, ka Ērvinga pievienošanās "Lakers" vienībai nepalīdzētu tai cīņā pret čempioni "Warriors".

Šobrīd visaprunātākā tēma NBA aprindās ir iespējamā Kairija Ērvinga rotācija starp komandām. Tiek baumots, ka Ērvings un Bruklinas "Nets" nespēj panākt vienošanos par jaunu līgumu. Kā viens no iespējamajiem scenārijiem ir Ērvinga apvienošanās ar kādreizējo komandas biedru Lebronu Džeimsu, kurš šobrīd pārstāv Losandželosas "Lakers".

Ērvings jau iepriekš ir spēlējis kopā ar Džeimsu, abiem tiekot pie NBA titula. Ja šāda rotācija notiktu, "Lakers" uzlabotu savas iespējas cīņā par augstākajām vietām līgā. Savu viedokli par šo situāciju izteica Goldensteitas "Warriors" aizsardzības balsts Dreimonds Grīns.

"Ja komandā ir Lebrons [Džeimss], un viņam blakus tiek nolikts tāds spēlētājs kā Kairijs [Ērvings], viņiem noteikti var rasties iespējas uzvarēt," teica Grīns. "Kairijs māk gūt punktus. Lebrons viņam to palīdzēs izdarīt. Kairijs nav pierādījis, ka var būt īstens līderis, bet Lebrons to pratīs piesegt. Šī komanda varētu būt konkurētspējīga, bet tā nespēs uzvarēt mūs ["Warriors"]".

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

     [+] [-]

, 2022-06-27 10:48, pirms 2 gadiem
Pilnīgi piekrītu, ar piebildi ka GSW spēlētu visi labākie!!

     [+] [-]

, 2022-06-27 12:15, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Pilnīgi piekrītu, ar piebildi ka GSW spēlētu visi labākie!!
Pilnīgi piekrītu teiktajam, ka Kairijs nav spējis būt līderis, bet blakus esošie viņu piesedz.

     [+] [-]

, 2022-06-27 12:30, pirms 2 gadiem
Taisnība jau ir. Tur problēmu būtu vairāk kā uzvaru. LAL laikam ir vienīgie kas grib Ērvingu, jo viņi ir iedzīti stūrī. Titulus iegūst komandas ar izciliem lomu spēlētājiem, kuri komandā ir 3,4,5ie nummuri un lieliski spēlē aizsardzībā. GSW tādi ir: Grīns,Wigins + uzspīdēja Peitons un ļoti labi nospēlēja Lūnijs, Porters, Pūls.
Kurš kapāsies aizsardzībā LAL aiz BIG3 LBJ, Davis, Ērvins? THT vai Nunn? Man jau tagad nāk smiekli.

     [+] [-]

, 2022-06-27 13:22, pirms 2 gadiem
Da labi. Makaka ierunājās. Leikeriem jau nu galīgi tas Ērvings vairs nav vajadzīgs. Tas nav tas pats čalis, kas bija cavaliers laikos. Viņš vispār nevienai komandai nav vajadzīgs.
Bet raksts par vienu teikumu, iespaidīgi...

     [+] [-]

, 2022-06-27 13:53, pirms 2 gadiem
Es vispār izlasot tikai virsrakstu nez kāpēc iedomājos ka šis par Maģisko runā

  -1 [+] [-]

, 2022-06-27 14:09, pirms 2 gadiem
Taisnība jau ir Dr. J. ap 70 gadiem.
Bet nu Greens ir tas čalis kompanijā, kurš dara vis mazāk, bet brūķē muti visvairāk.

  -2 [+] [-]

, 2022-06-27 16:04, pirms 2 gadiem
Nesaprotu, kāpēc Kyrie jānoliek - džeks joprojām ir viens no labākajiem uzbrukuma džekiem, kurš var katru vakaru salādēt 30+ punktus. Tas, ka viņam defs švaks, pilnībā saprotams. Bet tas, ka džeks ir viens no retajiem NBA ar mugurkaulu un nešpricējās, ir vēl vairāk vērts.

     [+] [-]

, 2022-06-27 16:56, pirms 2 gadiem
pinkainis rakstīja: Taisnība jau ir Dr. J. ap 70 gadiem.
Bet nu Greens ir tas čalis kompanijā, kurš dara vis mazāk, bet brūķē muti visvairāk.
Skatoties status jā, bet defā viņš ir labs un var spēlēt kā palīgs saspičam. Ja viņš varētu ielikt truli tad būtu protams vēl labāk.

     [+] [-]

, 2022-06-27 17:45, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Nesaprotu, kāpēc Kyrie jānoliek - džeks joprojām ir viens no labākajiem uzbrukuma džekiem, kurš var katru vakaru salādēt 30+ punktus. Tas, ka viņam defs švaks, pilnībā saprotams. Bet tas, ka džeks ir viens no retajiem NBA ar mugurkaulu un nešpricējās, ir vēl vairāk vērts.
Ja nemaldos špricēšanās sen nav faktors. Visi pārējie putni gan kaut kur lidinās apkārt.

     [+] [-]

, 2022-06-27 21:52, pirms 2 gadiem
Ērvings ir labs slāpētājs, mugurkauls, līderis,precizitāte, spēli prot veidot, nesaprotu kāpēc Nets tā grib tikt vaļā no Ērvinga, labāk mainat prom Simmonsu( vienīgi labs defs) nezinu kā komanda laba būtu Irving-Curry-KD-Simmons, vienīgi jaizmaina Harris pret kādu spēlētāju, tā jau labi, Dragics var ienākt spēlē labi, par Mills nedaudz šaubos, centrs arī Drummond, labs, man jau Simmons patiktu vairāk kā centrs! Vienkārši nesaprotu kas nesanāca, kāpēc nav tituls!