Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā

Agris Suveizda

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām tika arī Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers", Nešvilas "Predators" un Toronto "Maple Leafs".

• Agri ielaidusi vairākumā, Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 6:2 salauza Arizonas "Coyotes" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

• Ar trim punktiem izcēlās aizsargs Romāns Jozi (2+1) un uzbrucēji Mets Dušeins un Tomijs Novāks (abiem 1+2).

• Jozi ar 54 (17+37) ir rezultatīvākais spēlētājs komandā, apsteidzot Dušeinu (18+31), un septītais rezultatīvākais aizsargs līgā. Līderis ir Sanhosē "Sharks" zviedrs Ēriks Kārlsons (19+58).

• Pie trim punktiem tika arī Vincents Troučeks (2+1), kurš palīdzēja Ņujorkas "Rangers" pārspēt Klusā okeāna divīzijas vicelīderi Losandželosas "Kings" (5:2).

• Otra Ņujorkas komanda un Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona vienību konkurente "Islanders" viesos ar 4:0 sausā atstāja Vinipegas "Jets", kas piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Negatīvu lietderību -4 nopelnīja uzbrucēji Kails Konors un Pjērs Liks Dibuā.

• Neskatoties uz agri ielaistiem vārtiem, izbraukumā pārliecinoši uzvarēja arī Toronto "Maple Leafs", ar 5:1 sakaujot Sietlas "Kraken". Ostons Metjūžs guva divus vārtus, Mičels Mārners izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet Filips Grūbauers, atvairījis 17 no 21 metiena, tika nomainīts 25. minūtē.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Capitals7:4
Wild – Blue Jackets3:2 P
Jets – Islanders0:4
Rangers – Kings5:2
Penguins – Lightning7:3
Coyotes – Predators2:6
Kraken – Maple Leafs1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...