Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām tika arī Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers", Nešvilas "Predators" un Toronto "Maple Leafs".

• Agri ielaidusi vairākumā, Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 6:2 salauza Arizonas "Coyotes" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

• Ar trim punktiem izcēlās aizsargs Romāns Jozi (2+1) un uzbrucēji Mets Dušeins un Tomijs Novāks (abiem 1+2).

• Jozi ar 54 (17+37) ir rezultatīvākais spēlētājs komandā, apsteidzot Dušeinu (18+31), un septītais rezultatīvākais aizsargs līgā. Līderis ir Sanhosē "Sharks" zviedrs Ēriks Kārlsons (19+58).

• Pie trim punktiem tika arī Vincents Troučeks (2+1), kurš palīdzēja Ņujorkas "Rangers" pārspēt Klusā okeāna divīzijas vicelīderi Losandželosas "Kings" (5:2).

• Otra Ņujorkas komanda un Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona vienību konkurente "Islanders" viesos ar 4:0 sausā atstāja Vinipegas "Jets", kas piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Negatīvu lietderību -4 nopelnīja uzbrucēji Kails Konors un Pjērs Liks Dibuā.

• Neskatoties uz agri ielaistiem vārtiem, izbraukumā pārliecinoši uzvarēja arī Toronto "Maple Leafs", ar 5:1 sakaujot Sietlas "Kraken". Ostons Metjūžs guva divus vārtus, Mičels Mārners izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet Filips Grūbauers, atvairījis 17 no 21 metiena, tika nomainīts 25. minūtē.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Capitals7:4
Wild – Blue Jackets3:2 P
Jets – Islanders0:4
Rangers – Kings5:2
Penguins – Lightning7:3
Coyotes – Predators2:6
Kraken – Maple Leafs1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
34

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

''Canucks'' galvenais treneris: ''Faniem ir, par ko lepoties''

Pēc zaudējuma Stenlija kausa otrās kārtas izšķirošajā mačā pret Edmontonas ''Oilers'' vilšanos neslēpa Vankūveras ''Canucks'' pārstāvji. Lai arī vīlies, komandas galvenais treneris Riks Tokets uzsvēra, ka kluba faniem ir iemesls lepoties.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
5

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.