Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Neimāram potītes savainojums, Brazīlijas treneris pārliecināts par līdera atgriešanos

Agris Suveizda

Neimāram potītes savainojums, Brazīlijas treneris pārliecināts par līdera atgriešanos
Neimāram tiek sniegta palīdzība. Foto: Sebastian EL-Saqqa/Scanpix

Pasaules kausa galvenā favorīte Brazīlija finālturnīru sāka ar pārliecinošu panākumu pār Serbiju (2:0) un astoto uzvaru pēc kārtas, taču sniegumu un Rišarlisona divus vārtus aizēnoja komandas līdera Neimāra savainojums. PSG uzbrucējs piespiedu kārtā tika nomainīts 80. minūtē un laukuma malā sēdēja acīmredzamās sāpēs un saķēris seju, slēpjot asaras.

Brazīlijas izlases pēcspēles preses konferencē ieradās arī valstsvienības ārsts Rodrigu Lasmars: "Ārstēšanas process ar ledus palīdzību nekavējoties tika sākts jau laukuma malā, taču pietūkuma dēļ vajadzēs 24-48 stundas, lai saprastu savainojuma nopietnību. Veiksim pārbaudes, bet vēl nevajadzētu veikt priekšlaicīgus komentārus – jāgaida. Pēc savainojuma viņš laukumā palika vēl 11 minūtes, līdz vairs nevarēja turpināt."

Kaut arī savainojuma nopietnība vēl nav zināma, izlases galvenais treneris Tite steidza veikt priekšlaicīgus komentārus un mēģināja nomierināt līdzjutējus: "Varat būt droši, ka Neimārs vēl spēlēs šajā Pasaules kausā. Viņš spēlēs! Neimārs juta sāpes spēles laikā, bet izlēma palikt laukumā, lai palīdzētu komandai. Atzīstami, ka viņš varēja izturēt šādas sāpes, lai palīdzētu komandai."

Neimāram priekšlaikus beidzās 2014. gada finālturnīrs Brazīlijā, kurā viņš iedzīvojās savainojumā ceturtdaļfinālā pret Kolumbiju (2:1) un nevarēja palīdzēt sagrāvē pusfinālā pret Vāciju (1:7), un tāpat potītes savainojuma dēļ Neimārs izlaida 2019. gada Amerikas kausu Brazīlijā. Vakardienas spēlē Neimārs izprovocēja deviņus pārkāpumus, būdams pārliecinošs līderis pirmajā kārtā – otrais ar pieciem izprovocētiem pārkāpumiem bija spāņu pussargs Gavi. Neimārs gandrīz katru sezonu ir līderis vai starp līderiem noteikumu izprovocēšanā – šosezon viņš ir pirmais gan Čempionu līgā (vidēji 3,4), gan Francijas čempionātā (3,3).

Brazīlija finālturnīru turpinās pirmdien, plkst. 18.00 pēc Latvijas laika tiekoties ar Šveici, bet grupu turnīru pabeigs 2. decembrī pret Kamerūnu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-25 09:26, pirms gada
Līderiem skarbs liktenis. Sit nepārtraukti. Arī Maradona kādreiz publiski par to stāstīja, kā ir spēlēt, ja talantīgu spēlētāju visu spēli "pieskata" un cenšas izslēgt.

     [+] [-]

, 2022-11-25 11:00, pirms gada
Nuuuu Neimaram nācās gana ciest šajā spēlē,tas tiesa.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-25 12:27, pirms gada
Tā ir, PSG viņam ir vieglāk izvairīties no traumām jo ir vēl 3 tādi pat kurus jāpieskata, šeit gan briesmīgi. Cerams būs atpakaļ un ka tas ir tikai sasitums.

     [+] [-]

, 2022-11-25 13:04, pirms gada
edgefall23 rakstīja: Tā ir, PSG viņam ir vieglāk izvairīties no traumām jo ir vēl 3 tādi pat kurus jāpieskata, šeit gan briesmīgi. Cerams būs atpakaļ un ka tas ir tikai sasitums.
izskatījās sapampusi, visādi var būt:

https://twitter.com/eurosport/statu...