Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Deivīsam pirmajā minūtē gūta savainojuma dēļ būs jāizlaiž līdz diviem mēnešiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deivīsam pirmajā minūtē gūta savainojuma dēļ būs jāizlaiž līdz diviem mēnešiem
Alfonso Deivīss. Foto: Bernd Feil/M.i.S./Pool/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempiones Minhenes “Bayern” kreisās malas aizsargs Alfonso Deivīss vakar iedzīvojās potītes savainojumā. Atlabšanai būs nepieciešamas sešas līdz astoņas nedēļas.

Sestdien Eiropas spēcīgākā komanda Minhenes “Bayern” ar 5:0 sakāva Frankfurtes “Eintracht”, taču mačs ļoti ātri beidzās Alfonso Deivīsam. Viņš 55. sekundē, atgriežoties atpakaļ aizsardzībā, iedzīvojās potītes savainojumā. Kanādietis tika nomainīts, turklāt nespēja pats pamest laukumu.

“Viņam ir saišu trauma. Vienas saites ir pārrautas, otras - daļēji pārrautas. Mūsu prognozes liecina, ka būs jāizlaiž sešas līdz astoņas nedēļas. Ir sāpīgi, kad komanda paliek bez tik kvalitatīva spēlētāja,” teica Minhenes “Bayern” galvenais treneris Hansi Fliks. Deivīss tiek uzskatīts par vienu no pasaulē labākajiem kreisās malas aizsargiem, lai gan Fliks šīs sezonas sākumā izteicās, ka kanādietis vēl nav uzņēmis formu, tāpēc spēlē limitētas minūtes.

Deivīsa vietā laukumā devās Francijas izlases aizsargs Lukass Ernandess, kuru “Bayern” pirms pusotra gada nopirka par 80 miljoniem eiro, taču viņš nav spējis nostiprināties pamatsastāvā. Deivīsam ir līgums ar “Bayern” līdz 2025. gada jūnijam.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/injury-forces-al...