Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Katastrofāli sezonu uzsākusī "Wolfsburg" atlaiž treneri Magatu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Katastrofāli sezonu uzsākusī "Wolfsburg" atlaiž treneri Magatu
Fēlikss Magats
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs "Wolfsburg" atbrīvojis no darba galveno treneri Fēliksu Magatu. Volfsburgas vienība šosezon piedzīvojusi sliktāko čempionāta sākumu kluba vēstulē, pirmajos astoņos mačos tiekot tikai pie vienas uzvaras. Bez darba palicis arī rumāņu vienības "Cluj" galvenais treneris Ioans Andone.

"Wolfsburg" sezonas pirmajās astoņās spēlēs ieguvusi tikai piecus punktus, uzvaru izcīnot tikai reizi. Tas ir kluba visu laiku sliktākais sezonas sākums, turklāt šajos astoņos mačos gūti tikai divi vārti – tas ir atkārtots līgas antirekords, kuru iepriekš bija sasniegusi "Bochum" vienība. Volfsburga šobrīd atrodas Bundeslīgas tabulas pēdējā vietā, līdz ar to kluba vadība lēmusi par galvenā trenera Fēliksa Magata atlaišanu.

59 gadus vecais Magats pie Volfsburgas stūres stājās pagājušā gada martā pēc tam, kad tika atlaists no Gelzenkirhenes "Schalke". Viņš palīdzēja komandai noturēties Bundeslīgā, savukārt 2011./12. gada sezonā "Wolfsburg" ieņēma astoto vietu. Daudz labāk Magatam veicās pirmajā reizē pie Volfsburgas stūres – 2009. gadā, tieši pirms pārcelšanās uz "Schalke", viņš atnesa klubam tā pirmo Bundeslīgas titulu.

Atlaists arī rumāņu čempionvienības "Cluj" galvenais treneris Ioans Andone. Čempionu līgas grupu turnīrā spēlējošais klubs šosezon demonstrējis ļoti neveiksmīgu sniegumu vietējā līgā, kurā pēc 12 kārtam ieņem tikai 10. pozīciju, no līderes Bukarestes "Steaua" atpaliekot jau par 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2012-10-25 18:44, pirms 12 gadiem
Nez, kurš viņu tagad ņems? Uz augstākās līgas futbolu šķiet var necerēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja