Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

18 "Serie A" klubu birojos veikta kratīšana

18 "Serie A" klubu birojos veikta kratīšana
Foto: www.gazzetta.it

Šodien Itālijas futbola sabiedrību satricinājusi masveida kratīšana, kas veikta 41 futbola kluba birojos, ziņo itāļu mediji. Kratīšana veikta, pamatojoties uz izmeklēšanu ar finanšu krāpšanos saistītā lietā.

41 klubu vidū ir arī 18 no 20 "Serie A" klubiem. Izmeklēšanai ir pakļauti arī abi spēcīgākie Milānas klubi, "Milan" un "Inter", Romas "Lazio" un "Roma" un Turīnas "Juventus". Pagaidām pie izmeklēšanā iesaistītajiem "Serie A" klubiem nevar pieskaitīt "Bologna" un "Cagliari" – šo klubu biroji palikuši neskarti.

Policijas veiktie reidi ir daļa no izmeklēšanas par vairākiem likumpārkāpumiem, to vidū naudas atmazgāšanu, datu falsifikāciju un izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Itālijas varas iestādes konfiscējušas līgumus starp klubiem, spēlētājiem un aģentiem.

Izmeklēšanai ir pakļauti 12 futbolistu aģenti. Tāpat izmeklēšanā ir iesaistīti arī vairāki citu valstu klubi, tomēr šo komandu nosaukumus varas iestādes ir atteikušās publiskot.

Izmantotais avots:
Goal.com
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport


, 2013-06-25 14:38, pirms 11 gadiem
Nākamngad atkal būs A sērija stabula ar * un - punktiem par dalību krāpšanās. Skumji...
, 2013-06-25 14:41, pirms 11 gadiem
ja skandāls itālijas futbolā itālijas pasales čempione tā tas bija 1982un 2006 gada bus arī 2014
, 2013-06-25 14:54, pirms 11 gadiem
Ha,ha,ha toto liigas nedienas turpinaas,bardaks tur nevis augsts liimenis,Hose Girtinho varees pakasiit savu pakausi un pateikt njaa atkal!!!
, 2013-06-25 15:00, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Nākamngad atkal būs A sērija stabula ar * un - punktiem par dalību krāpšanās. Skumji...
Skumji ir tas preks tevis,ka tava un City galvenaa prioritaate apzlauza juus un aizies uz Real he,naivi bij cereet,ka buus citaadaak,Real tomeer no cita plauktina un prieks ka speeleetaaji to saak apzinaaties un saak izveeleeties pareizaakus variantus,pie gaisi zilajiem vairaak par naudu nekaa nav!!!
, 2013-06-25 15:04, pirms 11 gadiem
Napoli jau ļoti interesanti tie rezultāti bija
, 2013-06-25 15:08, pirms 11 gadiem
Aizdomīgi. Drīzāk Latvijas saeimā atradīsi trīs godīgus vīrus, nekā Sērijā A divus tīrus klubus.
, 2013-06-25 15:48, pirms 11 gadiem
Nekas vismaz grimstošajam ITA budžetam būs papildinājums
, 2013-06-26 00:30, pirms 11 gadiem
fabregas4 rakstīja: Ha,ha,ha toto liigas nedienas turpinaas,bardaks tur nevis augsts liimenis,Hose Girtinho varees pakasiit savu pakausi un pateikt njaa atkal!!!
Nerūp. Man galvenais, lai nenotiek spēļu sarunāšanas. Par naudas atmazgāšanu man maza bēda. Kur tad vispār maksā nodokļus? Piemēram, lielākā daļa Latvijas ir zagļi, jo saņem algas aploksnēs...nu un? Ej un cīnies!
, 2013-06-26 01:48, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nerūp. Man galvenais, lai nenotiek spēļu sarunāšanas. Par naudas atmazgāšanu man maza bēda. Kur tad vispār maksā nodokļus? Piemēram, lielākā daļa Latvijas ir zagļi, jo saņem algas aploksnēs...nu un? Ej un cīnies!
Arii speelu sarunaasana drosi ka notiek,tik veel nav piekerts neviens,laika jautaajums,tas ir raksturiigi A seria!!!
, 2013-06-26 20:01, pirms 11 gadiem
fabregas4 rakstīja: Arii speelu sarunaasana drosi ka notiek,tik veel nav piekerts neviens,laika jautaajums,tas ir raksturiigi A seria!!!
Lai spēle rezultētos "vajadzīgajā" rezultātā, tai nav obligāti jābūt sarunātai. Futbola vēsturē ir bijis pietiekami daudz gadījumu, kad abas komandas apzinās "vajadzīgo" iznākumu un uz to arī iet. Tā, piemēram, nav "spēļu sarunāšana". Tas, cik liela ietekme Itālijā ir mafijai, ir vispārzināms. Tomēr negodīga rīcība nav tikai Itālijas problēma. Manuprāt dopings ir sporta pasaules lielākā sērga, un pat ASV savulaik ir slēpušas faktus, par savu zvaigžņu pozitīvajiem dopinga testiem. Kas attiecas uz A sēriju, tad tiem skandāliem mazāks sakars ar pašiem futbolistiem, kā ar klubu vadību un tiesnešiem. Muļķīgi apgalvot, ka "sarunātās spēlēs" futbolisti noteikti rīkojas pēc iepriekš sarunāta "scenārija".
Saprotu, ka neesi lietas kursā par Itāliju un tās futbola čempionātu.
, 2013-06-26 22:42, pirms 11 gadiem
Lai Bundeslīga ir Jūsu kaislība......
Davids De Hea saņem apsveikumus no Dodo. Foto: Reuters/Scanpix

De Hea atvaira divas, Meņāns – vienu pendeli, "Fiorentina" mājās uzveic Milānu

Itālijas A sērijas septītās kārtas noslēdzošajā cīņā Florences "Fiorentina" aizraujošā duelī ar rezultātu 2:1 pārspēja "Milan" futbolistus, pārtraucot viņu trīs uzvaru sēriju čempionātā.
Razvans Marins pārspēj Mikeli Di Gregorio. Foto: Reuters/Scanpix
1

''Juventus'' ielaiž pirmos vārtus A sērijas sezonā un izsēj uzvaru pār ''Cagliari''

Itālijas A sērijas septītajā kārtā Turīnas ''Juventus'' mājās izsēja uzvaru pret ''Cagliari'' futbolistiem – 1:1.
Markuss Tirams Foto: ZP/Scanpix
1

Tirama “hat-trick” spārno “Inter” uzvaru pār “Torino”

Sestdien, 5. oktobrī, Itālijas A sērijas 7. kārtas mačā uzvaru ar 3:2 (2:1) izcīnīja Milānas “Inter”, pārspējot mazākumā spēlējušo “Torino”. Milāniešu labā šajā spēlē ar “hat-trick” izcēlās Markuss Tirams.