Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sentluisa uz vairākām nedēļām paliek bez Kruga

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sentluisa uz vairākām nedēļām paliek bez Kruga
Torijs Krugs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sentluisas "Blues" uz vairākām nedēļām palicis bez aizsarga Torija Kruga, kurš trešdienas mačā iedzīvojās savainojumā. Viņš vidēji spēlē uz ledus pavadījis 21 minūti.

Trešdien Sentluisas "Blues" ar 5:2 pārspēja Vašingtonas "Capitals", bet Torijs Krugs otrajā periodā iedzīvojās savainojumā un pameta maču. Noskaidrojies, ka ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ viņš nevarēs spēlēt vairākas nedēļas.

"Smaga situācija, jo viņš ir ļoti vērtīgs spēlētājs. Neizskatījās tik nopietni, bet izmeklējumi parādīja pretējo," teica Sentluisas galvenais treneris Kreigs Berubē. Krugs 57 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtiem un 35 punktiem, vidēji laukumā pavadot 20:51 minūti. Starp "Blues" aizsargiem tas ir trešais laiks, kamēr 35 punkti ir labākais rezultāts.

Pirmajā spēlē pēc Kruga savainojuma "Blues" savā laukumā ar 2:5 piekāpās Filadelfijas "Flyers". Centrālās divīzijas kopvērtējumā Sentluisa ieņem trešo vietu, par punktu atpaliekot no Minesotas "Wild", bet par punktu apsteidzot Nešvilas "Predators".

Krugs pievienojās Sentluisai 2020. gada oktobrī, kā brīvais aģents parakstot septiņu gadu līgumu par 45,5 miljoniem dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...