Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sezona atsāksies ar Kocēnu dāmu savstarpējo cīņu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pēc ļoti ilga pārtraukuma cīņas atsākas Elvi florbola līgā. Šovakar pirmajā spēlē laukumā dosies abas Kocēnu komandas, lai spēkotos sieviešu florbola turnīrā.

Dāmu turnīrā pēdējā spēle aizvadīta 8. novembrī jeb teju pirms pieciem mēnešiem. Valsts čempionvienība “Rubene” pēdējo reizi laukumā devās 1. novembrī, kad savās mājās ar rezultātu 14:0 sagrāva “NND/RJTC” vienību. Savukārt “Rubene-1” nav spēlējušas jau kopš 10. Oktobra, kas sanāk teju pusgads. Šāda pauze starp spēlēm parasti ir starpsezonu periodā, bet tagad sezona nav vēl pat pusē.

“Rubene” pašlaik uzvarējusi visās četrās aizvadītajās spēlēs, turnīra tabulā ar 12 punktiem atrodoties otrajā pozīcijā, jo seši punkti vairāk ir “Ķekavas Bulldogs/NND” vienībai, kura nospēlējusi par trim mačiem vairāk. Par komandu sastāvu pašlaik grūti prognozēt, taču šajā posmā Kocēnu vienība savas rindas nav papildinājusi ar jaunām spēlētājām. Komandas līdere ir Laura Gaugere, kura četrās spēlēs iekrājusi 24 (12+12) rezultativitātes punktus. Tuvākā sekotāja ir Jūlija rozīte, kura piedalījusies trijās spēlēs, tiekot pie 10 (8+2) punktiem.

Arī “Rubene-1” paspējusi aizvadīt četras spēles, ar astoņiem punktiem pašlaik atrodoties ceturtajā vietā. Tikai punktu priekšā ir “Līgatne”, taču šovakar noķert vai apsteigt konkurentes būs ļoti sarežģīti. Vienības rezultatīvākā spēlētāja ar 16 (7+9) punktiem bijusi Madlēna Roīte, kamēr Marta Drille un Linda Līce iekrājušas pa deviņiem punktiem. Komandas pieteikumā atrodas pieredzējušās Nora Zvirbule un Juta Muravksa, kuras pašlaik vēl nav aizvadījušas nevienu spēli šajā sezonā.

Abām komandām tā būs pirmā savstarpējā spēle sezonā.