Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Cīņā atgriežas FK “Ķekava”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cīņā atgriežas FK “Ķekava”
FK "Ķekava"
Foto: Floorball.lv

Šodien Elvi sieviešu florbola līgā tiks aizvadīta viena spēle, kurā FK “Ķekava” uzņems “Irlava/Tukums” vienību.

Ķekavas florbolistes laukumā nav redzētas visilgāko laika posmu, jo pēdējo no pavisam tikai trijām aizvadītajām spēlēm viņas nospēlējušas pagājušā gada 11. Oktobrī, kad savās mājās ar rezultātu 8:7 izmocīja uzvaru pār “Rubene-1”. Tā bija otrā uzvara divās spēlēs, kas komandai ar sešiem punktiem pašlaik ļauj atrasties piektajā vietā turnīra tabulā ar labām iespējām savas pozīcijas uzlabot. Vienības rezultatīvākā florboliste ir Ieva Bušmane, kura trijos mačos pamanījusies tikt jau pie desmit vārtu guvumiem, izdarot arī vienu rezultatīvu piespēli. Paula Metāla savu kontu papildinājusi ar 8 (3+5) punktiem. Aplūkojot komandas sastāvu, tad Covid-19 iejaucies ļoti minimāli un šā iemesla dēļ vienība nav cietusi būtiskus zaudējumus, kas mačā pret irlavniecēm ļaus doties laukumā favorītu statusā.

Irlavas komanda aizvadīs maču otro dienu pēc kārtas. Vakar komanda turpat Ķekavā ar rezultātu 1:10 kapitulēja turnīra tabulas līderēm “Ķekavas Bulldogs/NND”, vienīgos vārtus trešā perioda pašā ievadā no Amandas Kipenas piespēles gūstot Valērijai Kurilo, kurai tas bija pirmais vārtu guvums pieaugušo līmenī valsts čempionātā. Zaudējot visās četrās līdz šim aizvadītajās spēlēs, “Irlava/Tukums” vienība nogruntējusies turnīra tabulas pašā lejasgalā. Komandas rezultatīvākā spēlētāja šajā sezonā ir 15 gadus jaunā Kristīne Andrējeva, kura četrās spēlēs guvusi vienus vārtus un izdarījusi trīs rezultatīvas piespēles.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle un tās sākuma laiks paredzēts pulksten 13:00.