Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Kocēnos cīņa par vietu labāko trijniekā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kocēnos cīņa par vietu labāko trijniekā
Kristiāna Elizabete Krūmiņa (#79)
Foto: Floorball.lv

Šodien Elvi sieviešu florbola virslīgā tiks aizvadīta viena spēle, kura solās būt ļoti spraiga, jo savā starpā sacentīsies “Rubene-1” un “FK Ķekava” jeb komandas, kuras cīnās par trešo vietu turnīra tabulā.

Kocēnu komanda sešās spēlēs izcīnījusi 11 punktus, pašlaik atrodoties trešajā vietā. Taču Ķekavas komanda atpaliek tikai par diviem punktiem, turklāt viņām par divām nospēlētām spēlēm mazāk.

“Rubene-1” pēc sezonas atsākšanās aizvadījusi divas atšķirīgas spēles - vispirms bezcerīgs zaudējums galvenajām favorītēm un sava kluba vadošajai vienībai (2:14), bet pēc tam izmocīta 6:5 uzvara viesos pār pastarītēm “NND/RJTC”. Pēdējā spēlē ierasti rezultatīva bija Madlēna Rozīte, kura guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Sezonā kopumā viņai sešās spēlēs jau 23 (12+11) punkti. Pie punktiem viņa tikusi pilnīgi visās sezonas cīņās, turklāt katrā no tām iekrājot vismaz pārīti. Ne tik rezultatīvi kā Rozīte, bet tikpat stabili savus punktus krāj arī pēdējās spēles MVP Elīna Sirmā, kurai sezonā kopumā 10 (5+5) punkti.

FK “Ķekava” sezonu iesāka ar zaudējumu, bet turpinājumā uzvarējusi trīs cīņas pēc kārtas, ieskaitot 9:2 panākumu pēc sezonas atsākšanās pār “Irlava/Tukums”. Fantastisku cīņu aizvadīja Kristiāna Elizabete Krūmiņa, tiekot pie pieciem rezultatīviem metieniem. Tā bija puse no punktiem, ko Krūmiņa iekrājusi visā sezonā kopumā. Komandas rezultatīvākā spēlētāja ir Paula Metāla, kurai 12 (5+7) punkti.

Abām vienībām šī būs otrā savstarpējā spēle, jo oktobra vidū FK “Ķekava” savās mājās izcīnīja uzvaru ar rezultātu 8:7 (1:2, 1:1. 6:4), lai gan pēc divām trešdaļām atradās iedzinējos. Uzvaras vārtus piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Katrīna Kate Fībiga, izceļoties skaitliskajā vairākumā. Viņa arī saņēma mača labākās spēlētājas balvu, atzīmējoties ar diviem vārtu guvumiem. Rezultatīvākā bija Ieva Buškmane, kurai divi vārti un viena piespēle. Kocēnu komandā rezultatīvākā bija Marta Drille, kurai 3+1, bet par labāko atzina vārtsardzi Sintiju Bāliņu, kura tika galā ar 50 (!) sāncenšu metieniem.

Šodienas cīņas sākums Kocēnu sporta namā pulksten 17:00.