Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbada" aizsardzībai pievienojas bijušais "Mogo" kapteinis Renārs Demiters

Agris Suveizda

"Kurbada" aizsardzībai pievienojas bijušais "Mogo" kapteinis Renārs Demiters
Renārs Demiters. Foto: HK "Kurbads"

Latvijas hokeja klubs "Kurbads" pavēstījis par 37 gadus vecā aizsarga un divus Latvijas titulus izcīnījušā Renāra Demitera pievienošanos komandai.

"Meistarība un starptautisko spēļu pieredze, kas lieti noderēs hokeja klubam "Kurbads". Spēlējis Kazahstānā, Slovākijā, Somijā, Francijā. Latvijas čempions, Kazahstānas vicečempions, Francijas kausa ieguvējs," teikts kluba paziņojumā.

Iepriekšējās piecas sezonas Demiters pārstāvēja "Mogo"/LSPA, ar ko 2019. gadā kļuva par Latvijas čempionu, un vairākas sezonas bija komandas kapteinis, taču iepriekšējā sezonā savainojuma dēļ aizvadīja tikai piecas spēles. Piecu sezonu laikā viņam 126 mačos 56 (15+41) punkti. Pirmo Latvijas titulu Demiters izcīnīja 2009. gadā ar Liepājas "Metalurgu".

Latvijā Demiters spēlējis arī "Prizmas", "Rīga 20", "Rīga 2000" sastāvā, bet no 2011. līdz 2018. gadam lielākoties meistarību slīpēja ārzemēs – četras sezonas Kazahstānā, pusotra sezona Slovākijā, viena sezona Francijā un puse sezonas Somijā.

"Kurbads" sestdien piekāpās Demitera iepriekšējai komandai "Mogo"/LSPA (1:2 pagarinājumā) un nākamos piecus mačus aizvadīs pret Lietuvas klubiem. Līgas līdere ar 18 punktiem ir "Zemgale"/LBTU, bet ar 14 punktiem seko "Mogo"/LSPA, "Kurbads" un "Prizma".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/HKKurbads/...

     [+] [-]

, 2023-10-24 17:15, pirms 7 mēnešiem
Kurbadnieki spiež uz aizsardzību, jo ar tāda auguma vārtsargu nav citu variantu.