Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridai 13. uzvara pēc kārtas un komandas rekords, Sentluisa turpina punktu sēriju

Agris Suveizda

Floridai 13. uzvara pēc kārtas un komandas rekords, Sentluisa turpina punktu sēriju
Klods Žirū. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Floridas "Panthers" labojusi komandas uzvaru sērijas rekordu, bet punktu sēriju turpina Sentluisas "Blues".

• Floridas "Panthers" mājās atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā pārspēja Toronto "Maple Leafs", uzvarot 13. spēlē pēc kārtas – 3:2. Visos trijos vārtos piedalījās Klods Žirū (1+2).

• Trešajā periodā trīs vārtu pārsvaru izsēja Sentluisas "Blues", taču pagarinājumā ar 5:4 uzvarēja Arizonā un vismaz punktu ieguva 15. spēlē pēc kārtas (13-0-2). Uzvaras vārtus guva aizsargs Džastins Folks, kuram šajā spēlē 2+1.

• Ar trim punktiem atzīmējās arī Stīvens Stemkoss un Ņikita Kučerovs, kuri ar 1+2 palīdzēja čempionei Tampabejas "Lightning" mājās sakaut Nešvilas "Predators" (6:2).

• Pa trim piespēlēm izdarīja pretinieki Džeitī Millers un Kristofers Tanevs, bet Vankūveras "Canucks", atspēlējusi 0:2, tomēr ar 3:6 kapitulēja Kalgari un līdz minimumam samazināja cerības uz tikšanu Stenlija kausā. Divus vārtus mājiniekiem guva Dilons Dubē.

• Vankūvera par sešiem punktiem atpaliek no Nešvilas un Dalasas, kuras aizņem abas ielūgumu vietas, bet četru punktu attālumā no Stenlija kausa zonas Rietumu konferencē ir Lasvegasa. Dalasa šonakt mājās guva svarīgu uzvaru pār debitanti Sietlas "Kraken", no 0:2 panākot 3:2 un pārtraucot trīs zaudējumu sēriju. Divi vārti Ropem Hincam.

• Otavas "Senators" ar 6:4 pārspēja Monreālas "Canadiens" un sagādāja viesiem astoto zaudējumu pēc kārtas. Uzvarētājiem divi vārti Markam Kastelikam, bet viesiem – Remam Pitlikam. Mājinieku vārtsargs Antons Fošberjs atvairīja 44 metienus.

• Pēc gandrīz trīs nedēļu pauzes uz ledus atgriezies viens no Bostonas "Bruins" līderiem Davids Pastrņāks, kurš ar 1+1 palīdzēja pārspēt Ņujorkas "Rangers" (3:1).

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Islanders5:3
Red Wings – Penguins2:7
Devils – Hurricanes2:3 P
Bruins – Rangers3:1
Panthers – Maple Leafs3:2 P
Senators – Canadiens6:4
Lightning – Predators6:2
Stars – Kraken3:2
Sharks – Blackhawks4:1
Coyotes – Blues4:5 P
Flames – Canucks6:3
Kings – Ducks4:2

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...