Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Panarina bijušais kluba biedrs atzīst incidentu, kas gan notika vieglā formā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Panarina bijušais kluba biedrs atzīst incidentu, kas gan notika vieglā formā
Mihails Aņisins un Oļegs Znaroks svin Gagarina kausa izcīnīšanu 2012. gadā. Foto: TASS/Scanpix

Krievijas hokeja uzbrucējs Mihails Aņisins informē, ka 2011. gada Maskavas apgabala "Vityaz" galvenā trenera nesen publiskotais incidents patiesībā notika krietni vieglākā formā.

Kā jau ziņots, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" krievu uzbrucējs Artemijs Panarins uz nenoteiktu laiku pametis komandu. Iemesls esot politisku motīvu vadītas baumas uzbrucēja dzimtenē Krievijā. Viņa kādreizējais treneris Andrejs Nazarovs atklāja, ka Panarins pirms 10 gadiem Rīgā bijis tuvu cietumsodam, jo piekāvis 18 gadus vecu Latvijas sievieti. Minētais spēlētājs ar Ņujorkas kluba starpniecību noraidīja Nazarova teikto kā nepatiesību. Savukārt minētais treneris apgalvo, ka notikušais ir 100% patiesība un ir vairāk nekā 30 liecinieku.

Rīgas "Dinamo padomes priekšsēdētājs Juris Savickis: "Par tādu lietu nebiju dzirdējis. "Dinamo" ar to nav nekāda sakara. Domāju, ka ko tādu nebūtu iespējams noslēpt tik daudzus gadus, par tādām lietām uzreiz zinātu."

"Ar Tjomu [Panarinu] toreiz dzīvojām vienā viesnīcas numurā, spēlējām vienā maiņā un turējāmies kopā. Izlēmām aiziet uz karaoke. Nekas pārdabisks toreiz nenotika. Nebija nekādas sišanas pa seju ar meiteņu piedalīšanos," atklāj kādreizējais Panarina kluba biedrs Mihails Aņisins. "Vai nu mēs viņas aicinājām dejot, vai arī kāda no viņām mums pateica ko rupju. Sitienus neatceros. Meitenes pašas bija galīgi piedzērušās."

Starp jums bija konflikts? "Pāris frāzes viņas pateica. It kā attiecībā arī uz mani. Tas ir maksimums, kas varēja būt. Tjoma [Panarins] nedaudz atgrūda vienu no meitenēm. Bet nav fakts, ka tas notika. Noteikti nebija sitienu un vēl jo vairāk ne sasistas sejas. Varat taču iztēloties, ko ar tevi izdarīs, ja iekļūsi tādā skandālā ārzemēs!" saka hokejists Aņisins. "Kārtīgas meitenes, kurām ir 18 gadi, trijos naktī bārā nesēž. Viņas ne tāpat vien klīda pa viesnīcu tādā diennakts laikā. Tur bija divas trīs tādas kompānijas. Varbūt no viņu puses bija neliela provokācija, lai dabūtu naudu no zināmiem hokejistiem."

Incidenta vietā ieradās policija? "Jā, kad jau bijām aizgājuši gulēt. Policisti atbrauca un kaut ko skaidroja. Pēc atgriešanās dzimtenē Panarinu pie sevis izsauca kluba ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs uz audzinošu sarunu par to, ka publiskam cilvēkam jāprot savaldīties, un uzlika sodu."

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
sport-express.ru

  -3 [+] [-]

, 2021-02-24 18:41, pirms 3 gadiem
Kāds no KNABa seko līdz? Esot pat daudz liecinieku.. un iepriekš bija minēts, ka visiem naudas izmaksātas un policija visu piedeva. To kurš tur brauca uz to izsaukumu noteikti varētu sameklēt, gan jau naudiņa ar kaut kur parādījās.

  -4 [+] [-]

, 2021-02-24 19:00, pirms 3 gadiem
2011. gadaa par taadu Panarinuzinaaja tikai KHL fani, ne kaut kaadas Riigas jaunietes. Par Anisina eksistenci zinaaja tikai vinja treneris, komandas biedri un vecaaki.
Tikpat labi var teikt, ka normaali dzeki 3os naktii arii uz karaoki divataa neiet. Varbuut meitene gribeeju nocelt Panarinam puisi, bet shis aiz greizsirdziibas, ka tuuliit vinja Mishu piesavinaasies, gaaza meitenei pa gjiimi.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-24 19:09, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: 2011. gadaa par taadu Panarinuzinaaja tikai KHL fani, ne kaut kaadas Riigas jaunietes. Par Anisina eksistenci zinaaja tikai vinja treneris, komandas biedri un vecaaki.
Tikpat labi var teikt, ka normaali dzeki 3os naktii arii uz karaoki divataa neiet. Varbuut meitene gribeeju nocelt Panarinam puisi, bet shis aiz greizsirdziibas, ka tuuliit vinja Mishu piesavinaasies, gaaza meitenei pa gjiimi.
Visu pārējo atstājot aiz iekavām - Panarins un Aņisins bija gana zināmi uzvārdi hokejā.

P.S. Ja atpazīstamība klubu/bāru apmeklētāju vidē ir rādītājs, tad ļoti šaubos vai kāds pie mums atpazītu kādu Makdeividu vai Metjūzu.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-24 19:26, pirms 3 gadiem
Давайте говорить открыто и прямо. Нам дали три выходных. Ребятам по 20-22 года. Ну, какой «только сок»?! Панарин пил алкоголь. А я, Анисин, сидел с ним рядом и пил сок? Как вы это представляете? Смешно же. Хотя я мог рассказать сейчас с три короба и подчеркнуть, какой я хороший. Неужели кто-то думает, что Тема пошел и пил в одну рожу?

     [+] [-]

, 2021-02-24 19:38, pirms 3 gadiem
— Вы же тогда еще не были звездами.

— Артемий на тот момент был чемпионом мира среди молодежи, забил два гола канадцам в финале. Понятно, что еще не такой известный, как теперь. Но все знали, кем мы являемся. На тот момент играли в первом звене клуба КХЛ. Уже имели договоренности о том, что перейдем в «Динамо» к Олегу Знарку. Но потом Панарин выбрал вариант с «Ак Барсом».

     [+] [-]

, 2021-02-24 20:33, pirms 3 gadiem
Juri, piekriitu, ka Latvijas baaros jaunietes neatpaziitu nevienu no pasaules klases sportistiem. Es godiigi sakot, bez kjiveres arii Panarinu, iespeejams, neatpaziitu, bet Anisinu sajauktu ar to baltkrievu, kursh Norveegjijai Eiroviiziju atveda. Riigaa bravuuriigi krievvalodiigo baarons netruukst, varbut 0.1 % no vinjiem ir sabiedriibaa zinaami, bet 0.01 % ir krievu sportisti.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 20:36, pirms 3 gadiem
Pareizi Savickis saka, būtu Panārinu Tjoma kaut ko tādu izdarijis, būtu tas info aizgājis un izplatījies tālāk

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 20:51, pirms 3 gadiem
Tas jau bija skaidrs, ka nazarovs kaut ko dir%. Parasts jauniešu konflikts, Panarinam pašam bija tikai 19 gadi. Par kaut kādu kukuli šaubos. Kāpēc lai kāds maksātu 40k par nepazīstamu
hokejistu, kuru tas pat neuzskatīja par ļoti perspektīvu. Ja patiešām kaut kas tāds notiktu, tad informācija uzpeldētu jau sen. Pirms Panarins publiski atbalstīja Navaļņiju, tad neko tādu neviens neminēja.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 21:00, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Pareizi Savickis saka, būtu Panārinu Tjoma kaut ko tādu izdarijis, būtu tas info aizgājis un izplatījies tālāk
Kāpēc? Ja tur iesaistīts, kāds no RD (kā to teica Nazarovs) - RD puse būtu ieinteresēta, lai viss notušējas - ja jau ručīja ārā un apgrozījās kukuļi - tas būtu traips arī RD. Un ja vien bārā nekoda vietējie hoķa fani - tad iespēja, ka kāds parasts rīdzinieku tusētājs atpazīs tādu Panarinu ir diezgan maza. Atmiņā ir palicis raksts no Kasjauns vai apollo ar ap tiem pašiem gadiem, ka mūsu "zvaigzne" Ella Jūrmalā kafejnīcā neatpazina Ovečkinu.. Ja dāma skaidrā, dienā neatpazīst vienu no lielākajām zvaigznēm - kāda iespēja, ka tusētaji žvingulī atpazīs jauno gurķi (labu, ar medaļu, bet tomēr jauno gurķi)?
Tā kā nekāds brīnums, ka kaut kas uzpeld tikai tagad... Un visticamāk, nebūtu uzpeldējis, ja tas nebūtu Panarins, kurš laiku pa laikam noliek Putinu un Krieviju.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-24 21:22, pirms 3 gadiem
Panarins nesen publiski aizstāvēja Navaļniju, tāpēc viņam sien klāt bumbas.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-24 21:32, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Juri, piekriitu, ka Latvijas baaros jaunietes neatpaziitu nevienu no pasaules klases sportistiem. Es godiigi sakot, bez kjiveres arii Panarinu, iespeejams, neatpaziitu, bet Anisinu sajauktu ar to baltkrievu, kursh Norveegjijai Eiroviiziju atveda. Riigaa bravuuriigi krievvalodiigo baarons netruukst, varbut 0.1 % no vinjiem ir sabiedriibaa zinaami, bet 0.01 % ir krievu sportisti.
Ja par to atpazīstamību, es nevaru garantēt, ka ārpus-hokeja vidē, t.i., parastā ikdienā, es varētu uzreiz un nekļūdīgi atpazīt visus NHL vadošos spēlētājus. Un nav tā, ka es viņus nezinātu.
Tas arī ir normāli.

Vai, ja situācija ir tāda kādu to mēģina aprakstīt Aņisins ar Nazarovu, dāmas varēja speciāli medīt šos kungus? Visādi var gadīties, taču sporta prakse rāda, ka ne vienmēr svarīgas ir personālijas. Tāpat ir zināmi gadījumi, ka iestādes, kurās viss ir noticis, visu arī noliedz, jo tas pamatīgi sit pa reputāciju no daudzām pusēm.

Taču pašlaik, ja nu kādam ir svarīga patiesība, būtu jāatrod arī tā otrā konfliktā iesaistītā puse, lai vispār varētu veikt kādus pieņēmumus.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 22:07, pirms 3 gadiem
Panarins ir pazīstams jau kādus 3 gadus visā hokeja pasaulē. Un kāda sakritība ka šis incidents uzpeld no nazarova puses, bet nevis no Latvijas? Nevainīgs pirms pierādīta vaina. Tikai tāpēc ka kāds kaut ko pateica nav iemesls, lai vainotu kādu. Ja tā būtu, tad Porzingis sēdētu cietumā par izvarošanu. Mūsdienās ir daudz un dažādas apsūdzības pret slavenībām, bet lielākā daļa ir nepatiesas. Panarins neslēpj savus grēkus, viņš pats ir atzinies, ka viņam ir bijušas problēmas ar alkoholu.

P.S. pat ja Panarins to būtu izdarījis, tad tas nav iemesls , lai sabojātu cilvēkam dzīvi, jo tas nav nekas nopietns. Jaunība daudzi pieļauj kļūdas, tāpēc nevajag tagad trakot. Viņš nav ne sievu sitējs, ne izvarotājs. Dzērumā jaunībā pieļāva kļūdu, kas vēl nav pierādīta. Klubā dzērumā iesitis meitenei, kas arī bija dzērusi.. woow baigais skandāls. Katru dienu kaut kas tāds notiek! Ja kaut kas tāds notiktu, tad Panarinu tur pat uz vietas apraudzītu viņas draugi vai latviešu puiši. Panarins nav nekāds būda un yad vispār bija sērkociņš. Tik daudz caurumi šajā stāstā!

     [+] [-]

, 2021-02-25 09:38, pirms 3 gadiem
Nav dūmu bez uguns,bet skaidrs ir viens.Vajadzēja atrast kādu grēciņu Panarinam,kurš runā kremlim nepatīkamā valodā un Nazarovs pacentās kaut ko atrast un kārtīgi uzpušķot.Ja tur būtu bijis kaut kas nopietns,tad diez vai to tā varētu noklusēt.pat ar naudas palīdzību.Protams,ja kremlim vajadzēs,tad šo skandālu varēs attīstīt tālāk.Tagad ,kad Panarins ir miljonārs,gan meitenītes atradīsies,gan viltus liecinieki.