Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Komoru nedienas: pret Kamerūnu vārtos stāsies laukuma spēlētājs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Komoru nedienas: pret Kamerūnu vārtos stāsies laukuma spēlētājs
Komoru izlase. Foto: AFP/Scanpix

Šodien Āfrikas Nāciju kausā astotdaļfinālā Kamerūna spēkosies pret Komorām, kuras divi vārtsargi inficējušies ar Covid-19, bet viens guvis savainojumu, kas tādējādi licis valstsvienībai vārtu drošību uzticēt laukuma spēlētājam.

Šodien Āfrikas Nāciju kauss turpināsies ar astotdaļfināla fāze, plkst. 18:00 Gvinejai spēkojoties ar Gambiju, bet 21:00 Kamerūnu par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies pret Komorām.

Komoru izlase gan spēli sagaida novājinātā sastāvā, īpaši jau vārtsarga pozīcijā. Kopumā septiņi futbolisti, no kuriem divi vārtsargi ir inficējušies ar Covid-19. Pozitīvu testu saņēma arī galvenais treneris Amirs Abdo. Tikmēr Salims Bens Boina pēdējā apakšgrupas spēlē guva traumu, kas nozīmē, ka Komoras uz astotdaļfināla maču pret Kamerūnu ir bez vārtsarga.

Visticamāk, vārtos stāsies kāds no laukuma spēlētājiem. ''Jau esam izvēlējušies, kurš no laukuma spēlētājiem dosies vārtos. Tas ir futbolists, kurš treniņnometnes laikā demonstrēja, ka prot stāvēt arī vārtos,'' medijiem pauda Komoru vārtsargu treneris.

Komoras Āfrikas Nāciju kausā spēlē pirmo reizi valsts vēsturē un izslēgšanas spēles sasniedza, C apakšgrupā ar 3:2 pārspējot Ganu.

Āfrikas Nāciju kausa tiešraides skaties Viaplay.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/africa/60...

  +3 [+] [-]

, 2022-01-24 12:18, pirms 2 gadiem
"Komoras" nav kaut kāds mistisks nelokāms vārds, tas ir daudzskaitļa vārds, kas apzīmē šo salu valsti, tāpat kā, piemēram, Bahamas, līdz ar to ir attiecīgi jāloka: Komoru nedienas, pret Komorām, Komoru treneris u.t.t.

     [+] [-]

, 2022-01-24 14:57, pirms 2 gadiem
Ja neuzvarēs, tad vismaz aplipinās!