Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dortmundes "Borussia" uz diviem mēnešiem paliek bez Geces

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Dortmundes "Borussia" uz diviem mēnešiem paliek bez Geces
Mario Gece
Foto: AFP/Scanpix

Vienam no vadošajiem Vācijas Bundeslīgas klubiem Dortmundes "Borussia" vismaz divus mēnešus būs jāiztiek bez viena no komandas līderiem Mario Geces, kurš guvis gurna savainojumu. Tikmēr Gelzenkirhenes "Schalke" pārstāvis noliedzis iespējamo spāņu pussarga Guti pievienošanos klubam.

19 gadus vecais Gece jau decembrī mocījās ar cirkšņa traumu. Pussargs bija spiests izlaist Dortmundes šī gada pirmo spēli Hamburgā (klubs šoreiz tika galā arī bez viņa, uzvarot graujoši – 5:1) un zināms, ka iekaisuša gurna dēļ nevarēs Vācijas čempionvienībai palīdzēt vēl kādu laiku.

Futbolists divas nedēļas nevarēs trenēties, bet pēc tam varēs atsākt individuālus treniņus. Labākajā gadījumā laukumā viņš varētu atgriezties 10. marta spēlē pret "Augsburg". Precīzāk pateikt Geces izveseļošanās laiku varēs tikai pēc kāda laika. Šosezon Bundeslīgā pussargam 14 mačos pieci gūti vārti.

Pretēji iepriekš izskanējušajām baumām, Gelzenkirhenes "Schalke" nepievienosies spāņu pussargs Guti. Runas, ka futbolists jau devies uz Gelzenkirheni, lai parakstītu līgumu, noliedzis kluba sporta direktors Horsts Heldts. "Tā nav taisnība, ka Guti ir kādā veidā saistīts ar "Schalke". Tas, ka As [spāņu laikraksts] raksta kaut kādas muļķības, nenozīmē, ka tā ir patiesība." Viņš bija lielisks spēlētājs, bet mums nav mērķa viņu piesaistīt." 35 gadus vecais Guti jau kopš novembra, kad atstāja Stambulas "Besiktas", ir bez kluba.

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs: narko4s

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 20:27, pirms 12 gadiem
narko4s rakstīja: Vaciski Gotze ,latviski Gece??
Cik esmu sapratis vārdus latvisko pēc izrunas,piemēram,Reus-Roiss(vācieši tā izrunā)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 21:59, pirms 12 gadiem
narko4s rakstīja: Vaciski Gotze ,latviski Gece??
jaa, protams

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 22:15, pirms 12 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: jaa, protams
varbut arii tomer izliekas loti mulkigs tulkojums.jo pieradis pie vaciskas versijas

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 22:33, pirms 12 gadiem
narko4s rakstīja: varbut arii tomer izliekas loti mulkigs tulkojums.jo pieradis pie vaciskas versijas
Tak paklausies kā vāciešu komentētāji saka