Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba: "Vienkāršās epizodēs tika pieņemti nepareizie lēmumi"

Rolands Eliņš

Kuļibaba: "Vienkāršās epizodēs tika pieņemti nepareizie lēmumi"
Valērijs Kuļibaba. Foto: Dinamo Rīga

LETA. Rīgas "Dinamo" hokejisti otrdienas mačā vienkāršās epizodēs pieņēma nepareizos lēmumus, kas liedza nosargāt pozitīvu rezultātu, pēc zaudējuma secināja komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Valērijs Kuļibaba.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" otrdien, turpinot trīs izbraukuma spēļu sēriju, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā viesos ar rezultātu 2:4 (1:0, 0:1, 1:3) piekāpās Kazaņas "Ak Bars" komandai. "Dinamo" labā vārtus guva Gints Meija un Lauris Dārziņš. Trešajā periodā rīdzinieki nepilnās divarpus minūtēs ielaida trīs vārtus un no vadības 2:1 nonāca iedzinējos ar 2:4.

"Aizvadījām labas 40 minūtes, taču trešajā periodā pieļāvām liekas, individuālas kļūdas. Tās arī izšķīra mača iznākumu. Vienkāršās epizodēs tika pieņemti nepareizie lēmumi un pretiniekiem uzdāvināti momenti," pēcspēles preses konferencē teica Kuļibaba.

Pirmā perioda otrajā pusē Mihails Gluhovs iesita ar elkoni sejā Ralfam Freibergam un Oskars Cibuļskis, aizstāvot komandas biedru, saplūcās ar pretinieku. Arī iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēlē bija kautiņš.

"Spēlētāji šādām epizodēm pieiet vīrišķīgi. Bija rupja spēle pret mūsu spēlētāju un komandas biedrs viņu aizstāvēja - viss loģiski," uzsvēra Kuļibaba.

"Ak Bars" vārtus sargāja "Dinamo" 2018./2019.gada sezonas pirmais vārtsargs Timurs Biļalovs, kurš tika galā ar 31 rīdzinieku metienu.

"Skaidrojām hokejistiem, kādus metienus labāk izpildīt. Bija vairāki labi momenti, taču nespējām gūt vārtus," atzīmēja Kuļibaba.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 25 punktiem 30 spēlēs ierindojas 11.vietā. Savukārt Kazaņas "Ak Bars" Austrumu konferences turnīra tabulā ar 44 punktiem 32 spēlēs ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2021-11-23 22:31, pirms 2 gadiem
Kā jau katru tavu vadīto spēli. LOL
Vaļera taisa kaunu,bet nu pox,tpt vis jau ir pakāsts.

     [+] [-]

, 2021-11-23 22:50, pirms 2 gadiem
Nav tak 1.X,kad vieni un tie paši spēlētāji vienkāršās situācijās nedabū ripu ārā no zonas.Te arī saņēma atkal pēdējos golus. Lai tak Guņa beidzot atstrādā savus ciparus! Pie normāla trenera vēl cerības šosezon uz kaut ko būtu,kā Ļesņiks it kā aizmuka,Jeļisejevs(kurš līdz šim bija izvilcis vismaz 3 spēles) notraumējās,tā atkal Dināmo velk uz pakaļu. Abet čekists tik smaida savās ūsās.

     [+] [-]

, 2021-11-24 05:53, pirms 2 gadiem
Spēlētājiem jāiemācās ripu ,mazākumā spēlējot, pa gaisu izmest.Nezin kā vēl beigtos spēle,kad rezultāts bija vēl 2 pret 1 .

     [+] [-]

, 2021-11-24 11:18, pirms 2 gadiem
Pilnībā piekrītu galv. trenerim, ka pieņemti nepareizi lēmumumi vienkāršās situācijās: 1.-Vaļeras nozīmēšana šādā amatā ir klaunāde no vadības puses, 2.- Vaļera nemāk vadīt spēli, pie 2. un 3. gola neņem video atkārtojumus un stāv kā Amēba vai krupi norijis aiz borta un aizņem svešu vietu. 2. gols- spēlētājs vārtsarga laukumā, 3. ripa- Zaripovam kritiena laikā gūstot vārtus, viņa kāja un slida kontaktē ar Freiberga ķiveri galvas rajonā blakus sejai. Secinājums: nevajag naidnieka, ja šādi pašmāju kadri/ VNK PSC

     [+] [-]

, 2021-11-24 20:11, pirms 2 gadiem
Kuļi to bābu atpakaļ no rusņas vest.... Lai paliek tur!
Nišvišs lai pārņem vadības grožus...
Draņķīgāk jau nebūs...