Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Nagelsmans satraucas par laukuma kvalitāti: "Kā braukt ar vasaras riepām ziemā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nagelsmans satraucas par laukuma kvalitāti: "Kā braukt ar vasaras riepām ziemā"
Foto: EPA/Scanpix

Vācijas futbolisti šovakar aizvadīs Eiropas čempionāta A apakšgrupas noslēdzošo spēli, Frankfurtē spēkojoties pret šveiciešiem. Laukuma kvalitāte liek bažīties vāciešu galvenajam trenerim Juliānam Nagelsmanam.

"Ceru, ka laukums izturēs, taču manas cerības ir mazas. Zāliens gluži vienkārši nav labs – tas ir ļoti mīksts," preses konferencē secināja Juliāns Nagelsmans, kura vadītajai komandai nepieciešams viens punkts, lai nodrošinātu pirmo vietu A grupā. "Kā braukt ar vasaras riepām ziemā."

"Pēc tam, kad Frankfurtē notika NFL spēles, zāle vairs neauga tik labi. Nesatraucos par spēles kvalitāti, bet par traumām. Ja paslīdi, ir risks iedzīvoties savainojumā. Angļiem Džūds Belingems cīnījās ar zāliena izraisītajām problēmām, un tas ir liels risks," pauda Nagelsmans. Anglija Frankfurtē aizvadīja neizteiksmīgu spēli un nespēja pieveikt dāņus (1:1).

"Paslīdēšana ir liels risks iedzīvoties savainojumā. Tomēr jāsamierinās ar situāciju un ar apstākļiem. Jātiek galā ar visām problēmām un jāparāda labākais iespējamais sniegums. Spēlētājiem jābūt gataviem, ka bumba varbūt neripos tik labi vai būs citādi atsitieni. Bet negribas runāt tikai par laukumu. Reizēm var redzēt normālas spēles rajona līgās, kur laukums ir krietni sliktāks. Es baidos tikai par savainojumiem," teica Nagelsmans, kura vadītā komanda divos mačos nodemonstrējusi pārliecinošu sniegumu.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2024-06-23 18:22, pirms 3 mēnešiem
Viņš neko nesaprot. Laukums ir tik slikts, lai skatītāji negribētu tur skriet un bildēties ar zvaigznēm. Bet ja kāds tomēr uzdrošināsies, viņš iekāps bedrē, salauzīs kāju, un tā viņam arī vajag par drošības un kārtības traucēšanu.

     [+] [-]

, 2024-06-24 06:51, pirms 3 mēnešiem
nagelsmans ir stratēğis
viņš zin ko runā