Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Evanderam Keinam hat-trick, "Oilers" izrēķinās ar NHL vicelīderes aizsardzību

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Evanderam Keinam hat-trick, "Oilers" izrēķinās ar NHL vicelīderes aizsardzību
Evanders Keins svin vārtu guvumu. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Edmontonas "Oilers", kas, pateicoties Evandera Keina trim vārtu guvumiem un vienai rezultatīvai piespēlei, ar rezultātu 6:3 sakāva Rietumu konferences līderi Kolorādo "Avalanche".

• Skandāliem apvītais Keins hat-trick nopelnīja nieka 12 minūšu intervālā otrajā periodā, kad "Oilers" spēja no nelabvēlīga 0:1 panākt 4:2 savā labā. 98 punktus izcīnījušās Klusā okeāna vicelīderes "Oilers" labā pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei nopelnīja veterāns Kriss Rasels un Keilers Jamamoto.

• Līdz ar šo uzvaru edmontonieši oficiāli ieguva ceļazīmi uz Stenlija kausa izcīņu. Trešo zaudējumu pēc kārtas cietušās "Avalanche" (116 punkti) rindās divreiz rezultatīvi meta Valērijs Ņičuškins.

Visus 19 sāncenšu metienus atvairīja un Vašingtonas "Capitals" uzvaru ar 2:0 pār pastarīti Arizonas "Coyotes" sekmēja čehu vārtsargs Viteks Vanēčeks. Septīto panākumu pēdējās deviņās spēlēs izcīnījušie un Metropolitēna divīzijā uz trešās vietas sliekšņa ar 99 punktiem balansējošie "Capitals" hokejisti koijotiem sagādāja devīto neveiksmi pēc kārtas. "Coyotes" uzbrucējs Fils Kesels šonakt aizvadīja savu 1200. NHL spēli.

Divu vārtu deficītu likvidēja un ceturto panākumu pēc kārtas nopelnīja Minesotas "Wild", kas ar rezultātu 6:3 pārspēja Sietlas "Kraken". Minesotiešu sastāvā divi vārti un rezultatīva piespēle Joelam Ēriksonam Ekam, 1+3 iekrāja Kirils Kaprizovs, savukārt piecas rezultatīvas piespēles Kevina Fialas kontā. "Wild" otrajā trešdaļā no 1:2 panāca 6:2 savā labā.

NHL regulārā sezona, 23. aprīļa nakts

SpēleRezultāts
Blue Jackets - Senators1:2 PM
Wild - Kraken6:3
Oilers - Avalanche6:3
Coyotes - Capitals0:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/