Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sanhosē bez Balcera cieš lielu sakāvi

Rolands Eliņš

Sanhosē bez Balcera cieš lielu sakāvi
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Sanhosē "Sharks" ar 1:7 piedzīvoja zaudējumu pret Tampabejas "Lightning", iedzinējos ar 0:4 nonākot jau pirmā perioda vidū.

• "Sharks" aizvadīja spēli bez latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera sastāvā, kurš joprojām ir iekļauts Covid-19 protokolā un attiecīgi šobrīd nevar piedalīties komandas procesos.

• Spēlē pret aizvadītās sezonas čempionvienību "Sharks" jau spēles pirmajās 13 minūtēs ielaida četrus vārtus, kam sekoja vārtsargu maiņa.

• Spēles turpinājumā "Sharks" izdevās atbildēt ar vārtiem pirmā perioda izskaņā, taču atspēlēšanās nesekoja. Tampa iemeta vēl trīs vārtus un beigās uzvarēja ar 7:1.

• Divi vārti Tampas sastāvā Rosam Koltonam, un pa diviem punktiem sakrāja arī Alekss Killorns, Ņikita Kučerovs, Stīvens Stemkoss, Mihails Sergačovs un Raiens Makdonā.

• "Sharks" šis bija ceturtais zaudējums piecās spēlēs, un komanda ar 44 punktiem ieņem astoto vietu Rietumu konferencē. Tikmēr Tampa ar 61 punktu dala līgas līdervienības godu kopā ar Floridu.

• Vēl ar septiņiem gūtiem vārtiem šonakt izcēlās "Devils", kas ar 7:4 pieveica Karolīnu, pateicoties Neitana Bastiāna diviem gūtajiem vārtiem un Andreasa Jonsona trīs punktiem (1+2), un "Rangers", kas ar 7:3 pieveica "Coyotes".

• Ņujorkas komandas rindās "hat-trick" Krisam Kreideram, kurš izdarīja arī rezultatīvu piespēli. Ar 29 gūtiem vārtiem Kreiders šobrīd dala labākā vārtu guvēja godu līgā – tikpat iemetis arī Aleksandrs Ovečkins.

• Ovečkins šonakt izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem pret "Senators", palīdzot "Capitals" trešajā periodā atspēlēties no 0:2, un pēc tam papildlaikā Vašingtonai uzvaras vārtus guva Niklass Bekstrems.

NHL spēles

KomandasRez.KomandasRez.
Avalanche-Canadiens3:2Devils-Hurricanes7:4
Islanders-Maple Leafs1:3Rangers-Coyotes7:3
Capitals-Senators3:2Predators-Red Wings4:1
Wild-Blackhawks4:3 POilers-Flames5:3
Sharks-Lightning1:7

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-01-23 10:09, pirms 2 gadiem
Jāpārceļ uz Londonu kāda NHL spēle, tur vismaz Covid Šovs ir beidzies un cilvēki var normāli dzīvot!!!

-+-+-+-Bet Jūs mierīgi turpiniet durties..!-+-+-+-+-+-