Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba pēc "Dinamo" zaudējuma: "Esmu apmierināts ar to, kā spēlējām"

Emils Ozerinskis

Kuļibaba pēc "Dinamo" zaudējuma: "Esmu apmierināts ar to, kā spēlējām"
Valērijs Kuļibaba. Foto: dinamoriga.lv

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" piektdien centās turēties pie tās shēmas, ar kādu spēlēja iepriekš, pēc zaudējum atzina galvenā trenera pienākumu izpildītājs Valērijs Kuļibaba.

Par "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītāju pēc Sergeja Zubova aiziešanas no komandas kļuvis Valērijs Kuļibaba, kura vadībā dinamieši šovakar izbraukumā ar 0:2 atzina tiešās konkurentes Čerepovecas "Severstal" pārākumu.

"Bija līdzīga spēle. Mums izdevās spēle pirmajā periodā, bet otrajā pieļāvām pāris nelielas kļūdas. Spēlējām labi, taču neizdevās realizēt savus momentus. Pret puišiem nekādu pretenziju nav - visi cīnījās," pēcspēles preses konferencē stāstīja Kuļibaba.

Šonedēļ ģimenes apstākļu dēļ "Dinamo" galvenā trenera amatu atstāja Sergejs Zubovs, tādējādi piektdien komanda bija jāvada vienam no viņa asistentiem Kuļibabam.

"Protams, ka tas bija negaidīts lēmums, turklāt tas notika pirms došanās izbraukumā. Trenera aiziešana kaut kādā veidā ietekmēja mūsu spēli, taču centāmies turēties pie tās shēmas, ar kādu spēlējām iepriekš. Esmu apmierināts ar to, kā spēlējām. Jāaizmirst šī spēle un jādodas uz priekšu," teica Kuļibaba.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 20 izcīnītiem punktiem 21 spēlē ieņem desmito vietu, bet šodienas pretiniece ar 22 punktiem 20 cīņās pakāpusies uz astoto pozīciju.

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs 24.oktobrī, izbraukumā tiekoties ar Helsinku "Jokerit", bet pēc tam "Dinamo" atgriezīsies Rīgā, kur aizvadīs sešu mājas spēļu sēriju.

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2021-10-22 22:43, pirms 2 gadiem
0 vārti, neizteiksmīga spēle, zāģis, bet treneris apmierināts. Jasna, Kuļik, jasna

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 09:53, pirms 2 gadiem
tur vispār būtu bijis 0:15, ja vārtos nebūtu tas Matsons. apmierināts, ppc.

     [+] [-]

, 2021-10-23 10:01, pirms 2 gadiem
Tāda sajūta,ka gandrīz pēc katras spēles, nav ko pārmest spēlētājiem,viņi cīnījās utt.,da kas tad vēl ir jādara lai uzvarētu...

     [+] [-]

, 2021-10-23 10:57, pirms 2 gadiem
Varbūt viņš īsti nezin, ko vispār savā apjukumā teikt ...1. x šādos h2o, kvalifikācija nepārliecina. Kad nostāsies tabulā līdzās nazarovam, svētais veiks kādu kustību

     [+] [-]

, 2021-10-23 12:08, pirms 2 gadiem
Pēc kurām iepriekšējām shēmām spēlēja? Vai pēc tām ar kurām jau iepriekš tika zaudēts "Severstaļ"? Tad jau tiešām viss labi!

     [+] [-]

, 2021-10-23 14:54, pirms 2 gadiem
Protams,Savickim arī patīk kā spēlē Rīgas Dinamo

     [+] [-]

, 2021-10-23 20:48, pirms 2 gadiem
Ankipāna teksti, pēc katra zāģa, spēle bija laba, bet nepaveicās. Ja ar steigu netiks atrasts īsts treneris tad tie abi āksti Kūsiņš un Ļuļa kebabs salaidīs visu grīstē.