Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Alaba: "Pievienošanās "Real Madrid" ir sapņa piepildījums"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Alaba: "Pievienošanās "Real Madrid" ir sapņa piepildījums"
Dāvids Alaba. Foto: realmadrid.com

Austrijas izlases līderis Dāvids Alaba, kurš no 2010. līdz 2021. gadam pārstāvēja Vācijas titulēto klubu Minhenes "Bayern", oficiāli kļuvis par Spānijas granda "Real Madrid" spēlētāju. Madrides komanda austrietis spēlēs ar ceturto numuru, kurā iepriekš spēlēja klubu pametusī leģenda Serhio Ramoss.

"Klubs man piedāvāja spēlēt ar ceturto numuru," teica Dāvids Alaba. "Zinu, cik daudz klubam nozīmē šis numurs – tas mani motivē. Tas simbolizē spēku un līderību. Vēlos rādīt labāko iespējamo sniegumu, spēlējot šajā kreklā. Es šeit neierados, lai sevi salīdzinātu ar citiem – esmu Dāvids Alaba un turpināšu būt Dāvids Alaba. Es būšu es pats."

"Pievienošanās "Real Madrid" ir sapņa piepildījums," turpināja Austrijas izlases spēlētājs. "Esmu lepns, jo esmu pievienojies pasaules labākajam futbola klubam. Tas ir pagodinājums, ka varēšu spēlēt šajā kreklā. Esmu spēlējis "Santiago Bernabeu" stadionā vairākkārt. Es dievinu atmosfēru, kas tajā ir. Esmu patiešām sajūsmināts par to, ka varēšu tajā spēlēt."

Alaba minēja vienu no iemesliem, kāpēc pievienojās Madrides superklubam: "Es vēlējos jaunus izaicinājumus un domāju, ka esmu tos atradis. Biju nedaudz noskumis, ka komandu pameta Zinedins Zidāns, bet priecājos, ka par galveno treneri iecelts Karlo Ančeloti. Es viņu zinu no laikiem, kad viņš bija "Bayern" galvenais treneris – mums ir lieliskas attiecības."

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/r...

     [+] [-]

, 2021-07-22 16:00, pirms 3 gadiem
tā nekas....labi priekš Real,bet kurš būs Varāna vietā?

     [+] [-]

, 2021-07-22 16:07, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: tā nekas....labi priekš Real,bet kurš būs Varāna vietā?
Nacho. vai Militao. vairāk nevienu aizsargu neņems. tas nu skaidrs.

     [+] [-]

, 2021-07-22 16:09, pirms 3 gadiem
Bet nu nr.4 jau varēja iemūžināt. Nedomāju, ka kāds būs tāds pats zvērs kā SR.