Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ļaundari pēc Eirolīgas spēles Atēnās savaino tiesnesi Lamoniku

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ļaundari pēc Eirolīgas spēles Atēnās savaino tiesnesi Lamoniku
Luidži Lamonika. Foto: Eurohoops

Nezināmi ļaundari piektdien, 21. februārī, Grieķijas galvaspilsētā Atēnās uzbrukuši taksometram, kurā brauca basketbola Eirolīgas tiesneši Luidži Lamonika, Damirs Javors un Emins Mogulkocs. Itāliešu soģis Lamonika pēc uzbrukuma īslaicīgi nokļuvis slimnīcā.

Atēnu “Panathinaikos” piektdienas vakarā mājas spēlē OAKA arēnā zaudēja katalāņu klubam “Barcelona” ar 81:92. Neilgi pēc spēles pagaidām neatpazīti ļaundari uzbrukuši tiesnešu taksometram, savainojot Lamonikas zodu un roku.

Pieredzējušais itāliešu tiesnesis pirms atgriešanās viesnīcā saņēmis aprūpi slimnīcā. Ievainojumi nav dzīvībai bīstami, Lamonika pēc atgriešanās Itālijā pavēstīja laikrakstam “Gazzetta dello “Sport”. “Idioti ir visur. Man viss kārtībā. Savainoju zodu un roku. Tas nekas, esmu gatavs tiesāt nākamo spēli.”

Tiesneši devās uz viesnīcu kopā ar Eirolīgas amatpersonu, bijušo tiesnesi Nikosu Picilikasu. Uzbrukums noticis apmēram piecu kilometru attālumā no OAKA arēnas, sarunā ar “Tivibu Spor” pastāstījis tiesnesis Mogulkocs. “Viņi izsita logu automašīnas kreisās puses aizmugurē – plīstošie stikli ietriecās Lamonikas sejā. Uzbrucēji nēsāja maskas un viņu motociklam nebija numura zīmes.”

Lamonika ir viens no pazīstamākajiem basketbola tiesnešiem Eiropā. Viņš daudzas reizes tiesājis Eirolīgas “Četru finālu”.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2020-02-22 22:51, pirms 4 gadiem
Uh, cik labi ka Latiševs nebija tajā taxi

     [+] [-]

, 2020-02-22 23:29, pirms 4 gadiem
Vispār jau nekorkets latviešu valodas termina pielietojums !
Šeit pareizi būtu teikt 'huligāni' vai 'bandīti'.
Par ļaundariem dēvē tos kas dara visādas ļaunas lietas, bet tas nekad nesaistās ar tiešu uzbrukumu ar mērķi nodarīt miesas bojājumus