Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Video: Intervija: Ģenerālis un Aleksandrs Volkovs | 1. daļa

Andrejs Siliņš
Pie Ģenerāļa uz sarunu aicināts PSRS basketbola leģenda un viens no talantīgākajiem tā laika basketbolistiem Aleksandrs Volkovs. Viņš spēlējis Maskavas CSKA, Atlantas ''Hawks'', Atēnu "Panathinaikos", Pirejas "Olympiacos", kā arī izcīnījis olimpisko zeltu ar 1988. gada PSRS basketbola izlasi.

Šajā intervijā uzzināsiet, kā Aleksandrs no nelielas pilsētas Ukrainas nomalē nonāca līdz lielajai NBA skatuvei 80. gadu beigās Atlantas ''Hawks'' rindās. Par pirmo NBA līgumu, kas tika atsūtīts pa faksu, par to, kā piespiedu kārtā devās spēlēt uz Maskavas CSKA, par to, kurš aģents mēģināja nopirkt padomju basketbola četras lielākās zvaigznes no PSRS par astronomisku summu. Un kā NBA komandas īpašnieks ''iekustināja'' padomju sistēmu, lai dienas laikā dabūtu sev vēlamo basketbolistu savā komandā.
Vērtējums: