Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU/Robežsardze" trīs setos droši apspēlē "Biolaru/Jelgavu"

Rolands Eliņš

"RTU/Robežsardze" trīs setos droši apspēlē "Biolaru/Jelgavu"
“RTU Robežsardze”/”Jūrmala”. Foto: volejbols.lv

Baltijas volejbola līgā šodien aizvadīta tikai viena spēle, un tajā "RTU/Robežsardze/Jūrmala" ar 3:0 pārspēja "Biolaru/Jelgavu", gūstot sezonas ceturto uzvaru.

"RTU/Robežsardze/Jūrmala" šodien tika pie savas sezonas ceturtās uzvaras astoņās spēlēs, kas ļauj turnīra tabulā ieņemt ceturto vietu, tiesa, vairākas Igaunijas komandas aizvadījušas mazāk spēļu. Latvijas komandu konkurencē RTU vienība ir otrā, jo "Jēkabpils Lūši" sezonas ievadā uzvarējuši sešās no septiņām spēlēm. Savukārt "Biolars/Jelgava" pagaidām uzvarējis tikai vienā spēlē un tikai piecos setos astoņos mačos.

Arī šodienas mačā "Biolars/Jelgava" visos trīs setos zaudēja pārliecinoši. Mazākā rezultāta starpība bija pirmajā setā (25:17), kamer sekoja RTU komandas uzvaras ar 25:15 un 25:16.

RTU sastāvā labākais punktu guvējs bija Renārs Pauls Jansons, kurš tika pie 17 punktiem, bet desmit pievienoja Nikolass Macs, volejbolists no Argentīnas. Savukārt Jelgavas komandā 11 punkti Jevgeņijam Vjatkinam.

Nākamā spēle turnīrā paredzēta jau rītdien, kad "DU/Ezerzeme" uzņems "Biolaru/Jelgavu", un rītdien arī plānota viena spēle Igaunijā, sacenšoties "Selver" un "Saaremmaa" vienībām.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija