Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Labākā NBA rezervista balva tiek ''Celtics'' spēlētājam Brogdonam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Labākā NBA rezervista balva tiek ''Celtics'' spēlētājam Brogdonam
Malkolms Brogdons (pa labi). Foto: AP/Scanpix

Par aizvadītās Nacionālās basketbola līgas (NBA) regulārās sezonas labāko rezervistu balsojumā atzīts Bostonas ''Celtics'' aizsargs Malkolms Brogdons, kurš balsojumā apsteidza Imanuelu Kvikliju un Bobiju Portisu.

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labāko rezervistu kļuvis Bostonas ''Celtics'' spēlētājs Malkolms Brogdons. Cīņā par balvu viņa galvenais konkurents bija Ņujorkas ''Knicks'' spēlētājs Imanuels Kviklijs. Brogdons tika pie 60 no 100 pirmajām vietām un 408 punktiem, kamēr Kviklijs pie 34 pirmajām vietām un 326 punktiem. Trešajā vietā balsojumā ierindojās Milvoki ''Bucks'' spēlētājs Bobijs Portiss, kuram sešas pirmās vietas un 97 punkti. Vēl balsojumā punktus saņēma septiņi citi basketbolisti.

Brogdons Bostonas ''Celtics'' pievienojās starpsezonā un kļuva par tās vienu no nozīmīgākajiem papildinājumiem. 67 regulārās sezonas spēlēs viņš vidēji guva 14.9 punktus, izcīnīja 4.2 atlēkušās bumbas un atdeva 3.7 rezultatīvās piespēles. ''Ir liels gods saņemt šo atzinību. Atrodos lieliskā organizācijā ar ļoti labiem komandas biedriem un zinošu treneru štābu. Vēlos viņiem visiem pateikties,'' pēc balvas iegūšanas teica Brogdons.

Spēlētājs ar 48% precizitāti no spēles un 44 % precizitāti no tālmetienu līnijas palīdzēja ''Celtics'' regulāro sezonu noslēgt ar otro labāko bilanci aiz Milvoki ''Bucks''. Pie tam, Brogdons kļuvis par otro spēlētāju līgas vēsturē, kurš karjeras laikā ieguvis gan labākā debitanta, gan labākā rezervista balvu. Cits tāds spēlētājs ir Maiks Millers.

Šīs nedēļas laikā Džarens Džeksons kļuva par sezonas labāko aizsardzības spēlētāju, bet Sakramento ''Kings'' galvenais treneris Maiks Brauns vienbalsīgi par labāko treneri. Sagaidāms, ka nākamās nedēļas laikā tiks paziņoti nākamie individuālo balvu saņēmēji.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-21 16:34, pirms gada
Pelnīti.